Nie no, Ty to już teraz jesteś ślachta
hehehehe - chyba poślachtowana

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no, Ty to już teraz jesteś ślachta

dobrze, dobrze- ale musiałam napisać od razu lżej mi się zrobiło![]()

Mamstud nam napisała że ma jakieś białe plamki w gardle a tsarina jej się zapytał czy to nie sprawka męża![]()

.. Napisze tyle... AgA - cala ta sytuacja jaka spotkala Twoją Siostrę jest bardzo przykra. Jednak ją chroni fakt, iż byla na UW...i ... mam nadzieję, że "szefo szefów" okaże się rozsądną osobą, i nie tylko nie zwolni Twojej Sis, ale doceni fakt, iż jest na tyle dyspozycyjna (pomimo studiów i wlasnych planów), że w razie "W" potrafi uratować sklep
Co do jej Sylwestra i jej faceta.. Napisze tyle...
Dobrze, że to krótkotrwała znajomość (bo o ile kojarze, to Ona poznała go na gg badź czacie??), i w miare szybko sam się zdemaskował. Powinna go pożegnać i cieszyć się na myśl nowej przygody w poszukiwaniu "Księcia z bajki". Życzę jej w ażdym badź razie SZCZĘŚCIA na ten Nowy Rok - bo to chyba najbardziej bedzie jej potrzebne.
aaaa, no tak, to czytałam
Nie chcę myśleć co tsarina wczoraj robiła skoro takie rzeczy przychodziły jej do głowy![]()
Mamstud nam napisała że ma jakieś białe plamki w gardle a tsarina jej się zapytał czy to nie sprawka męża![]()