reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Słodkie 8-miesięczniaki:
buziaki, coraz bliżej do roczku, cieszcie się z niemowlęctwa póki możecie bo później zacznie się okres przyswajania dobrych nawyków i będzie mieli przechlapane:-):-):-):
Gaba, Kamilek i Fifi

Dzień dobry Majóweczki! :-)

Dziękujemy z Gabunią za życzenia, kochane jesteście!!

I oczywiście Filipku i Kamilku 100 lat słodkie chłopaczki :-) Całuski od Gaby i cioci mamstud

W małpy przebrzydłe, nabijają się z mojego chorego gardełka! :-)

moniqsan Aga_k_m witajcie!

Bohaciefko Marzenko dziękuję za porady! Od poniedziałku niania będzie ćwiczyć karmienie butelką, a dziś dałam jej mleka modyfikowanego z biszkoptami łyżeczką :-)

Noc świetna, Gaba obudziła się dwa razy - o 2 i 5 - popiła soczku z butelki i zasnęła, rano przyssała się do cycka jak kleszcz :-)

bohaciefko moja Siostra ma umowę na stałe i właśnie przysłała z pracy smsa ze kierowniczkę zwolnili a z nią jeszcze nie wiadomo co zrobią. Moja Sis chodzi na studia dzinnie i ta kier. układała jej grafik ze miała wolne dni jak musiała byc na uczelni. Nie wiadomo kto bedzie teraz w zastepstwie i jak to bedzie.

AgA - cala ta sytuacja jaka spotkala Twoją Siostrę jest bardzo przykra. Jednak ją chroni fakt, iż byla na UW...i ... mam nadzieję, że "szefo szefów" okaże się rozsądną osobą, i nie tylko nie zwolni Twojej Sis, ale doceni fakt, iż jest na tyle dyspozycyjna (pomimo studiów i wlasnych planów), że w razie "W" potrafi uratować sklep:tak::tak::tak:

Co do jej Sylwestra i jej faceta:dry:.. Napisze tyle...
Dobrze, że to krótkotrwała znajomość (bo o ile kojarze, to Ona poznała go na gg badź czacie??), i w miare szybko sam się zdemaskował. Powinna go pożegnać i cieszyć się na myśl nowej przygody w poszukiwaniu "Księcia z bajki". Życzę jej w ażdym badź razie SZCZĘŚCIA na ten Nowy Rok - bo to chyba najbardziej bedzie jej potrzebne.

AgA - cala ta sytuacja jaka spotkala Twoją Siostrę jest bardzo przykra. Jednak ją chroni fakt, iż byla na UW...i ... mam nadzieję, że "szefo szefów" okaże się rozsądną osobą, i nie tylko nie zwolni Twojej Sis, ale doceni fakt, iż jest na tyle dyspozycyjna (pomimo studiów i wlasnych planów), że w razie "W" potrafi uratować sklep:tak::tak::tak:

Co do jej Sylwestra i jej faceta:dry:.. Napisze tyle...
Dobrze, że to krótkotrwała znajomość (bo o ile kojarze, to Ona poznała go na gg badź czacie??), i w miare szybko sam się zdemaskował. Powinna go pożegnać i cieszyć się na myśl nowej przygody w poszukiwaniu "Księcia z bajki". Życzę jej w ażdym badź razie SZCZĘŚCIA na ten Nowy Rok - bo to chyba najbardziej bedzie jej potrzebne.

Sprawa pracy - bardzo jej wspolczuje, dam znac jak to sie rozstrzygnie
Natomiast sylwester i jej koles hmmm....tu jej nie wspolczuje...poznała go na czacie i okazało sie ze jednak nie wracała pks-em tylko wieczorem wrócili wszyscy ale Ona prowadzila auto bo reszta była wypita. Nie widziałam sie z nia wiec nie znam szczegolow. Znajac moja Sis to juz mu wybaczyła (bez komentarza).

Moja Sis wychowywała sie bez ojca zmarł jak miała 8 lat a wczsniej chorował przez 3 lata (stwardnienie boczne) i mysle ze to dlatego dokonuje takich głupich wyborów i na siłe szuka faceta

reklama
aaaa, no tak, to czytałam :tak::-D:-D:-D
Nie chcę myśleć co tsarina wczoraj robiła skoro takie rzeczy przychodziły jej do głowy :baffled::-D:rolleyes:

dostałam takiej głupawki, że mąż się obraził, bo on podejmował starania a ja podejmowałam próby nie wybuchania śmiechem...

Mamstud nam napisała że ma jakieś białe plamki w gardle a tsarina jej się zapytał czy to nie sprawka męża :tak::-D:-D:-D:-D

tak było, dobrze prawi...

Do góry