reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Mi się idea chuściana bardzo podoba, ale nie zamiast wózka, tylko jako dodatek.
Mimo tego, ze nie wyobrażam sobie jak się będę kulać na moje 4 piętro bez windy z wózkiem (plus dziecko i zakupy), to jednak wózek musi być. Nawet na początek. Chuste może sobie poźniej dokupię, tylko nie jestem pewna czy z moim bolącym koślawym kręgosłupem będę w stanie ją nosić. . Przyznam, że trochę odrzuca mnie cena.

No właśnie - ja też mieszkam na 4 piętrze i nie wyobrażam sobie taszczenia wózka:szok:
Chustę na pewno kupię, ale wózek przyda się na pewno latem, bo nie zamierzam ociekać potem w 30 stopniowym upale;-)

słuchajcie wlasnie przymierzam sie do zakupu wózka bebecar m-city...znacie moze jakies opinie o tych wózkach? myslalam wczesniej o peg perego..ale no nie wiem...peg perego wiem ze sa swietne,dla mnie najlepsze (wiem z doswiadczenia) natomiast nie wiem nic o tych bebecarach..wiecie cos dziewczyny na ten temat:shocked2:?

A co myślicie o kupieniu chusty na początek zamiast wózka?
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start

jaka fajna ta stronka :-)
super, dzięki za linka, poczytałam sobie
chyba mnie przekonali i zainwestuję w taką chustę zamiast poduszki do karmienia :tak:
no i ta bliskość z dzieckiem jest dla mnie super ważna :-)
a i wybór we wzorach chust maja fajny, ;-) nawet ładne te chusty...choć nietanie :sorry2:

weszłam tez na bezpieluch.pl - Pożegnanie z pieluszkami - Start
byłam w szoku, że można takie maluchy nauczyć korzystania z nocnika :szok:

Z ciekawości też zajrzałam na ten link bez pieluch.Przez pierwsze sekundy patrzyłam sceptycznie ale akcja nad zlewem dała mi do myślenia....może wypróbuje to na moim maleństwie za kilka miesięcy:sorry2:

mebelki juz sa u malej w pokoju tak wyglada :))

Naprawde sie oplacilo :) sa pozadne prawie wogule nie zniszczone :)
M w przyszlym tygodniu pomaluje 2 sciany w dziecinnym na cieply pomaranczowy bo tak jakos bialo jest ,dokupimy jakies ladne firanki ,przywiesi polke i gotowe :)
Lampka z ikkei tez juz jest :)

Dziewczyna byla bardzo mila :) meble juz staly gotowe do transportu zrobila nam kawe do picia dostalam gratis pare bodziakow dla malej i dwa rozowe przescieradla :))
Wlasnie sie wszystko pierze .
A dzisiaj czeka mnie prasowanie z wczoraj a troche tego jest :))

tutaj w TCM tchibo sa przeceny i kupilam sobie swietna pizame do szpitala koszula jest na guziki takze do karmienia w sam raz :) 3 czesciowa pizama rozowa :) za 9 euro :)

Trzeba powoli szykowac torbe i byc spokojnym w razie czego :)

reklama
Kamika slicznie to wyglada:) ciesze sie ,ze poszlo po Twojej mysli.

SkrzatAnia wiesz co moim zdaniem z gondolą nie ma co przesadzać,i tak za kilka miesiecy przesiadze sie na spacerowke (bo jest o wiele wygodniejsza) wiec niee ma co kupowac Bog wie jak drogo.

A ja bylam dzisiaj w realu kupilam jumbopacka za 40 zl.94 szt.rozmiar 2.Kupilam tez butelke aventu,smoczek,5 bodziaków,2 pajace .

Ogolnie juz nic nie kupuje za jakis tydzien czy 2 musze sie wybrac do znajmomej mamy ktora ma dla mnie nie zla wyprawke po swoim synku.W tym fotelik samochodowy:)))

Wiec tylko wyprawka dla mnie plus akcesoria kosmetyczne i jestem gotowa.

Do góry