adelina ja nie znam tego modelu bebecara ale jak mial sie urodzic moj syn to przymierzalam sie do bebecar stylo at chyba i znajomy ktory ma sklep z wozkami dla dzieci odradzal mi ten wozek bo on ma kiepska spacerowke, gondola jest bardzo fajna ale spacerowka byle jaka , wkoncu go nie kupilam, ale tego modelu o ktorym piszesz nie znam
a co do peg perego to mnie nie zachwycil ten wozek, mam nadal pliko switch i chyba musze go wkoncu sprzedac bo stoi w piwnicy, maclarena sobie kupie w zamian
mazia89 koszule sa fajne, mam bardzo podobne jeszcze po pierwszej ciazy, wygodne do karmienia
moniazuber to bezpieluchowe wychowanie to naprawde wyzsza szkola jazdy, w teori brzmi niezle ale w praktyce to jest bardzo ale to bardzo trudne, mam kolezanke ktora tego probowala, trzeba praktycznie non stop sie skupiac na dziecku, wnikac w jego ruchy, gesty, wysadzac
a tak wogole to trzeba byc jeszcze do tego przekonanym na 100% bo dla mnie to troche bez sensu, mnie by sie nie chcialo
Ja mam chuste Nati, ale ja jakos tak niespecjalnie sie wkrecilam w noszenie dziecka w chuscie, fakt ze czasami to byl najlepszy sposob na wyciszenie i uspienia Bartka ale ja naprawde nie mialam sily go nosic, ja jestem szczupla, mnie po jakis pol godziny poprostu bolaly ramiona i szyja cala, poza tym te wiazania tez sa trudne tak naprawde.
kamikaa super pokoik sie zapowiada