Kingula82
Fanka BB :)
Ten blekitny w kwiatuszki (modelka na samym dole). Nie moglam sie zdecydowac bo wszystkie mi sie bardzo podobaly.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ten blekitny w kwiatuszki (modelka na samym dole). Nie moglam sie zdecydowac bo wszystkie mi sie bardzo podobaly.
;-)ale Ci dobrze!! szkoda, że mam tak daleko...
nie czekając na to, co będzie, zamówiłąm właśnie chustę elastyczną od pentelki, 40 zł jak za pierwsze doświadczenia, to niewygórowana cena.![]()
wiec rozsadnie zrobilas kupujac tansza na poczatek
Trzeba oszczedzac fundusze na nastepne chusty 

Ale trzeba sie nie poddawac
Po 10-tym jade jeszcze do kumpeli, ktora skontroluje czy wszystko robie dobrze ;-)świetny pomysłJak to powiedzialy babki z chustoforum to niedlugo kazda z poczatkujacych bedzie miala stosik chust w szufladziewiec rozsadnie zrobilas kupujac tansza na poczatek
Trzeba oszczedzac fundusze na nastepne chusty
Nauczylam sie nowego wiazania w mojej chuscie i musze powiedziec ze sto razy latwiejszego, a efekt ten sam. Teraz zamotanie sie zajmuje mi sekunde i zawsze jest udane
Kingula, super ta chusta
Tak sie zastanawiam. Jest nas tu troche "chustowych" wiec moze by tak zalozyc osobny watek skoro lubimy sobie o tym pogadac? Na niektorych mamach z zeszlych lat takie watki istnieja![]()
więc załóż kochana

kilka postów temu dawaąm zdjęcie jaka Gaja zadowolona śpi sobie w chuście;-)
jaki kolor wuybrałaś?Dziunka, opisz ten węzeł, Pentelkę na allegro już znalazłam i kupiłam chustę, więc zaczynam działać!