Kingula82
Fanka BB :)
Ten blekitny w kwiatuszki (modelka na samym dole). Nie moglam sie zdecydowac bo wszystkie mi sie bardzo podobaly.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten blekitny w kwiatuszki (modelka na samym dole). Nie moglam sie zdecydowac bo wszystkie mi sie bardzo podobaly.
ale Ci dobrze!! szkoda, że mam tak daleko...
nie czekając na to, co będzie, zamówiłąm właśnie chustę elastyczną od pentelki, 40 zł jak za pierwsze doświadczenia, to niewygórowana cena.![]()
świetny pomysłJak to powiedzialy babki z chustoforum to niedlugo kazda z poczatkujacych bedzie miala stosik chust w szufladziewiec rozsadnie zrobilas kupujac tansza na poczatek
Trzeba oszczedzac fundusze na nastepne chusty
Nauczylam sie nowego wiazania w mojej chuscie i musze powiedziec ze sto razy latwiejszego, a efekt ten sam. Teraz zamotanie sie zajmuje mi sekunde i zawsze jest udane
Kingula, super ta chusta
Tak sie zastanawiam. Jest nas tu troche "chustowych" wiec moze by tak zalozyc osobny watek skoro lubimy sobie o tym pogadac? Na niektorych mamach z zeszlych lat takie watki istnieja![]()
jaki kolor wuybrałaś?Dziunka, opisz ten węzeł, Pentelkę na allegro już znalazłam i kupiłam chustę, więc zaczynam działać!