reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Mari-anna - damy rade, mi też się raczej grubasek szykuje. Tydzień temu miał już 3400. Także jak jakimś cudem przekonam ginke , żeby nie kierowała mnie w przyszłym tygodniu na oddział (w co wątpie żeby się na to zgodziła) to moge też koło 4 kg zachaczyć

Najgorsze jest to, że od 12 jest promocja w tesco i uparłam się tam jechać!! Tylko jak ze skurczami?! Nie wiem jak to zrobię!!

Miłego dnia!!
Zajrzę później!! :*

e-milcia-nie chcesz ty swego maleństwa wypuścić na wolność:-p;-)
Na promocje pewnie zdążysz, a jak zaczniesz rodzić przy kasie, to powiedz, że następnym razem to się przepuszcza w kolejce ciężarne;-):-D

Dzieki Wam dziewczyny!:-) Weszlam jeszcze na chwile chocby na moment. M je sniadanie i zaraz wyjezdzamy. Bede informowac. Ale mam strachaaa..masakraa:szok: rece mi sie trzesa ze szok i do kibelka latam od rana!!! Buziaki dla Was!

Anulka- jesteśmy z dobą:tak: trzymaj się kochana:tak:

Jak weszłam na pobranie pani zapytała mnie czy w ciąży jestem - rozbawiło mnie to. Odpowiedziałam, że tak, ale dopiero w 39 tygodniu:-)

:-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba nie mam szans na tesco, bo miałam już 4 skurcze co 9 minut.
S. w końcu wstał po ostatniej nocy w pracy!! Poszedł się kąpać, zaraz ja pójdę się przygotować jakoś!!
Cały czas nie wierzę w to co się dzieje!!

Andzia masz prawie rację!! Nie to, że nie chce!! Ja po prostu się boję!!
Wierzę w to, że będzie dobrze!!

Ciśnienie mam 130/83, więc jest ok :tak: Z takim mogę rodzić naturalnie!!
Ale 4 kg dziecko jak tu urodzić?! :-D:-D
O rany!! Jaka ja panikara jestem!!!!!

Chciałam tego dziecka jak nikt inny w świecie, a jak już się okazało, że jestem w ciąży, to płakałam i śmiałam się na przemian... Teraz mam rodzić i jest zupełnie tak samo... :-) I zrozumieć tu babę :-p:-D

A może jak pójdę pod prysznic, to przejdzie?!:confused:
Ale chyba wolałabym, żeby nie przechodziło :tak:

A co do tesco!!
Chusteczki pampers za paczkę wychodzą niecałe 4 zł!! Naprawdę się opłaca!! :tak::-)

Witam dziewczynki porannie. Ja dziś muszę się spakować, ogarnąć dom i przygotować moich chłopaków na kilkudniowy samodzielny byt.Chociaż to pic na wodę, bo Tomasz ma katar i nie chodzi do przedszkola, to we wtorek przyjedzie moja mama.
Emilka to chyba dziś?
Sylwia 100 pamiętam o Twoim skarbie
anadzia 76 może małe się samo ruszy?
Mari_anna ciekawa jestem co z tą cesarką. Ja pierwszy poród miałam wywoływany, i trwał b. długo w porównaniu z Twoim,wada pogłębiła się o 2,5 dioptrii. Siatkówka też nie bardzo, tylko ja miałam odpowiednie zaświadczenie od okulisty nie o skróceniu, a o rozwiązaniu przez cc
Sel nadal nic?

Mari_anna - umieram z ciekawości... :-D Tu często dziewczyny mają sny prorocze ;-) a ja dzis wizyta u lekarza wieczorem i ustalamy termin CC więc nie mogę się doczekac.

Kaja_10- trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę. Może przypomnę sobie o co chodziło w tym śnie! Moja pamięć ciążowa niestety nie dopisuje :no:

Cześć Dziewczyny!
A ja od rana mam doła:-( Odebrałam wyniki wymazu z pochwy i niestety mam paciorkowca:-( Idę dziś po leki, ale czy zdążę się wyleczyć? Teraz to ja już nie chcę rodzić, tylko jak najdłużej nosić małego w brzuszku, żebym zdążyła pozbyć się tego świństwa zanim Bartuś będzie chciał się wykluć.

Sandra wszystkiego najleprzego w dniu urodzin spelnienia najskrytrzych marzen.Ja witam na porannej kawie chumorek nawet moze byc , tylko lekko brzuszek pobolewa , ale to jeszcze nie to.Najgorzej jest jak chodze cale krocze mnie boli i chodze jak pingi z krzyzowany z kaczka , moj ma ubaw.
Emilcja trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod.
Ja sie juz nie moge doczekac wizyty 11 stycznia ciekawe co mi powie.

Chyba nie mam szans na tesco, bo miałam już 4 skurcze co 9 minut.
S. w końcu wstał po ostatniej nocy w pracy!! Poszedł się kąpać, zaraz ja pójdę się przygotować jakoś!!
Cały czas nie wierzę w to co się dzieje!!

Andzia masz prawie rację!! Nie to, że nie chce!! Ja po prostu się boję!!
Wierzę w to, że będzie dobrze!!

Ciśnienie mam 130/83, więc jest ok :tak: Z takim mogę rodzić naturalnie!!
Ale 4 kg dziecko jak tu urodzić?! :-D:-D
O rany!! Jaka ja panikara jestem!!!!!

Chciałam tego dziecka jak nikt inny w świecie, a jak już się okazało, że jestem w ciąży, to płakałam i śmiałam się na przemian... Teraz mam rodzić i jest zupełnie tak samo... :-) I zrozumieć tu babę :-p:-D

A może jak pójdę pod prysznic, to przejdzie?!:confused:
Ale chyba wolałabym, żeby nie przechodziło :tak:

A co do tesco!!
Chusteczki pampers za paczkę wychodzą niecałe 4 zł!! Naprawdę się opłaca!! :tak::-)

nie moge ze smiechu jak przeczytalam o tych chusteczkach:) jedzcie spokojnie szczesliwej drogi i trzymamy kciukasy! alez ci zazdroszcze!

Yol_a - nic procz pustych kiszek ktore zaraz zapelnie sniadankiem...troche mnie skreca ale ani to regularne skurcze ani nic nadzwyczajnego. Jak ja nie lubie byc cierpliwa :)

Mari_anna - stawiam na to, że to było związane z tym co napisałam do ciebie na wątku poznajmy się :-D:-D:-D ale nie wspominajmy bo nas utłuką; szczególnie macy. Myślę jednak, że macy dziś już rodzi to może nie przeczyta :-D
dormark - super, że humorek lepszy, wszpółczuje tych bóli. Ja generalnie po kilku dniach złych, bezsennych nocy czuje sie coraz lepiej. Myślę, że homeopatia jednak dziala i zzresztą agbar tez jest tego przykładem
astrid - obyś szybko pozbyła się tego "towarzysza"
emilcia - chusteczki odpuść :-D
yol_a zazdroszczę

reklama
Mari_anna - stawiam na to, że to było związane z tym co napisałam do ciebie na wątku poznajmy się :-D:-D:-D ale nie wspominajmy bo nas utłuką; szczególnie macy. Myślę jednak, że macy dziś już rodzi to może nie przeczyta :-D

Kaja Ty uwazaj, bo macy lubi zaskakiwac. Pojawia sie nagle i niespodziewanie, gdy my myslimy, ze ona rodzi;-):-D

Do góry