Mari-anna - damy rade, mi też się raczej grubasek szykuje. Tydzień temu miał już 3400. Także jak jakimś cudem przekonam ginke , żeby nie kierowała mnie w przyszłym tygodniu na oddział (w co wątpie żeby się na to zgodziła) to moge też koło 4 kg zachaczyć
e-milcia-nie chcesz ty swego maleństwa wypuścić na wolność
;-)
Na promocje pewnie zdążysz, a jak zaczniesz rodzić przy kasie, to powiedz, że następnym razem to się przepuszcza w kolejce ciężarne;-)
Anulka- jesteśmy z dobą
trzymaj się kochana

dobre 

Najgorsze jest to, że od 12 jest promocja w tesco i uparłam się tam jechać!! Tylko jak ze skurczami?! Nie wiem jak to zrobię!!
Miłego dnia!!
Zajrzę później!! :*
e-milcia-nie chcesz ty swego maleństwa wypuścić na wolność

Na promocje pewnie zdążysz, a jak zaczniesz rodzić przy kasie, to powiedz, że następnym razem to się przepuszcza w kolejce ciężarne;-)

Dzieki Wam dziewczyny!:-) Weszlam jeszcze na chwile chocby na moment. M je sniadanie i zaraz wyjezdzamy. Bede informowac. Ale mam strachaaa..masakraarece mi sie trzesa ze szok i do kibelka latam od rana!!! Buziaki dla Was!
Anulka- jesteśmy z dobą

Jak weszłam na pobranie pani zapytała mnie czy w ciąży jestem - rozbawiło mnie to. Odpowiedziałam, że tak, ale dopiero w 39 tygodniu:-)

Ostatnia edycja: