reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Helllołłłł Dziewczynki:-):-):-)!!!

Pobudka!!!
jestem w nie małym szoku, że żadna tu jeszcze z rana nie zajrzała....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja niestety nie mogłam wczoraj z Wami posiedziec... Mój M przechodzi jakis kryzys osobliwości... I normalnie wymiękam przy próbach jego zrozumienia...:dry:

Paula - trzymam kciuki za Ciebie i Twoje zdrówko. Angielska służba zdrowia jest z całą pewnością lepsza od naszej - wiec jestes w dobrych rękach:tak::happy2:

a teraz lecę nadrabiać Waszą wczorajszą wenę :-p

nadrobiłam:-)

florencjo - jak się dzisiaj czuje Twoja Córeczka? Jak Ty sobie dajesz rade - wierzę, że wszystko będzie dobrze...życzę Ci duzo sil, wytrwałości, a dla Monisi - jak najmniej bolesnej rekonwalescencji. Przesylam buziaki i cieple fluidy w Waszym kierunku

mamstud - daj znać co z tymi plamkami:happy2:. Mam nadzieję, ze żadna angina, czy cóś podobnego Cię nie dopadło. Bo poza martini (broń Boże nie potępiam :-D- bo przecież odkazić trzeba było;-):tak:) to nie robilaś żadnych płukanek??

Witam dziewczyny ojojo ale mnie nie było...
Chciałam na wstępie bardzo wam podziękować za pamięć Aga i Mamamatysia bardzo miło że napisałyście
Teraz postaram się zaglądać częściej przynajmniej raz dziennie postaram się być
Nawet nie wiem czy zabierać się za nadrabianie bo chyba będe miała z 200 stron myśle że z czasem się wdroże wybaczcie że nie będę czytać wszystkiego ale nie mam na to czasu
U nas ok Kamilek ma chyba kryzys 8 miesiąca bo tak daje w kość jak nigdy żeboli dalej nie ma masakra....
Choroba cały czas po nas łazi Kamilek kaszle ale już mniej
Mam nadzieje że u was ok Pozdrawiam was wszystkie mam nadzieje że nie będziecie na mnie złe że tak ni z gruchy ni z pietruchy pisze

reklama
no co Ty madziu - na Ciebie nigdy!!!
zaglądaj do Nas kiedy możesz - a m&m's z pewnością zrobi Ci streszczenie tych zaległych stron... Zresztą i tu i na wątku xxx często takowe się pojawiają:tak::tak::tak: jak cos to na priv Ci cos wrzucimy;-):tak::-)

ciesze sie, ze u Was w miare ok... Kryzysu nie zazdroszcze... no i tego katarku tez... Zdrówka Wam zyczę!!!
A co Twojego znikania - mam telefon do Ciebie i nie zawaham się go w razie czego uzyc ;-):tak::tak::tak:

Ja i Jaga siedzimy zamkniete w czterech scianach.. Moja siostra jest ratowniczką medyczną, pracuje w dwóch szpitalach (w jednym jeździ do wypadków, a w drugim siedzi na Izbie Przyjęć).. no i oczywiście przyniosla z sobą anginę ropną, a dzisiaj lekarz zdiagnozował u niej szkarlatynę:szok::szok::szok:. Jej M tez już jest na L4 - niby grypa... No a że oboje stołują się u moich Rodziców, wiec zmuszona jestem siedziec w naszym mieszkanku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry