Paulinaa
Mama Adasia '2010
Agagsm wspaniały opis porodu aż mi się łezka zakręciła czytając
Roxeen, Wronek trzymam kciuki:-)

Roxeen, Wronek trzymam kciuki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agagsm wspaniały opis porodu aż mi się łezka zakręciła czytając![]()
/COLOR][/B]
Mnie też łezka się zakręciła. Pewnie będę ryczeć jak głupia, jak Emi się urodzi...
Kaja, ja też będę sama. Też mi smutno, ale najważniejsze, że potem będziemy razem.Dobrze, że mój M miał przyjemnośc uczestniczyć w porodzie starszego syna to mam nadzieję, że to pamięta nadal. Smutno mi się aż zrobiło, że teraz cc i będę sama.
Bo Macy ma nosa do takich spraw.macy dobrze, że ty przygotowana z obrazkami bo tu naprawdę wysyp jak na pełnie![]()
JoL, babcia mojego męża robiła to samo. On chciał i przy porodzie był. Bardzo to nas do siebie zbliżyło. Najważniejsze, żeby faceta nie zmuszać.Mi też bardzo zależy, żeby M był ze mną przy porodzie ... i wiem, że on też tego chce
a babcię swoją myślałam, że zamorduję, jak go zaczęła przekonywać, żeby sobie odpuścił, bo tylko będzie przeszkadzał, na pewno mu się słabo zrobi, jak 'to' zobaczy i będzie miał potem wstręt do mnie
do tego doszły jeszcze opowieści z jej pielęgniarskiej kariery sprzed 50 lat, jak to mężowie od żon odchodzili po porodach
nie ma to jak wsparcie![]()
Pasibrzuch, ja poproszę o wypożyczenie suni na tydzień. Może i u mnie się sprawdzi?;-)teraz sobie tak przypomniałam, że nasza sunia ma zawsze cieczkę, jak coś ważnego się ma wydarzyć
![]()