reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Musialyscie pisac o tych paczkach? No musialyscie? Zgadnijcie z czym wlasnie wrocilam z piekarni :-D

Mamy ruch tu normalnie jak nie wiem :-D. Opanujcie sie kobity, bo zaraz cale bb bedzie rodzic :-D

A Wronkowi nalezy sie jakis ekstra medal :szok: Ciekawe, czy rzeczywiscie sn czy cc???

reklama
A ja narobiłam się gołąbków chyba z 50 sztuk .....zjadłam na pocieszenie dwa i w międzyczasie ryczałam z 3 razy ze wszystkie rodzą a ja nie :zawstydzona/y::shocked2: nie wiem co się ze mną dziś dzieje jakiegoś doła złapałam ;-)

Muszę się Wronek dopytać czy synuś SN czy CC i jak tam ona dała radę ;-):tak:

Ja jak przenoszę to 20 stycznia idę na wywołanie kiedy się za mnie wezmą i kiedy urodzę to nie wiadomo za 2 godzinki idę na usg i zobaczymy co powie tamten ginekolog :tak:

Patrysia nie wydaje mi się że synek Wronek to klops swoje na długość ma wiec pewnie nie jest z niego kulka tylko ma wagę odpowiednio do długości inaczej jakby miał 50cm i ważył prawie 5kg tak mi się przynajmniej wydaje ;)

Jaaa ale emocje, tylko sie zdrzemnelam a tu takie newsy:-D:-D

jola - ja myślałam 10 minut, że ty też urodziłaś.. matko kochana jaki ruch nie wiem gdzie ręce włożyć :-D
Tak tez myslalam:-D:-D Ale nie, moje dziecie nadal sie rzpycha w brzuchu:confused:
Dziewczyny jak na zawodach, ktora pierwsza:-D Super

Oczywiscie nadal jestesmy myslami z Sylwia, tak bym chciala zeby juz malutki byl przy niej:blink:

Stwierdzilam ze w moim przypadku jedzenie nie ma sensu, bo zaraz mnie czysci:sorry2:

Karoli, ja tez oficjalnie 21 stycznia, ale pani doktor kazała mi się szykować na 11 stycznia. jak w czwartek stwierdzi, że dalej wszystko trzyma i porodu ni widu ni słychu to ustawiam suwaczka na 21 i będziemy wyły razem :-D

Pasibrzuch w kupie zawsze razniej:-)

Stwierdzilam ze w moim przypadku jedzenie nie ma sensu, bo zaraz mnie czysci:sorry2:

moze to juz i czas bedzie na Ciebie:-)

jola jak cie czysci to dobrze...podobno to jeden z objawow..( u mnie sie nie sprawdzil w tez czyscilo wczoraj, ale trzymam kciuki zeby u ciebie sie sprawdzilo

O jaaaa normalnie połapać się nie mogłam hehe tyle urodziło dzisiaj:-D
Patrysia nie wydaje mi się że synek Wronek to klops swoje na długość ma wiec pewnie nie jest z niego kulka tylko ma wagę odpowiednio do długości inaczej jakby miał 50cm i ważył prawie 5kg tak mi się przynajmniej wydaje ;)
wiesz nie o to mi chodziło poprostu duży synuś się udał WRONEK:-)

Nie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam :)
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki :D 10/10

mąż Joli

Właśnie moja dobra kolezanka oznajmiła mi ze jest w 12 tc ciąży, ale super. Dla mnie to był rewelacyjny okres, cieszylam sie jak glupia i chodzilam cała w skowronkach.

reklama
Do góry