reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Meh, zrobiłam to, co niejednej się już tu przytrafiło, czyli napisałam posta, po czym mi się skasował przy wysyłaniu, a nie dało się cofnąć już. :< Nie był bardzo długi, więc pisałam go w szybkiej odpowiedzi zamiast w notatniku i mnie pokarało, no trudno.

Chciałam tylko powiedzieć, że próbuję Waszą produkcję nadrobić i już jestem w połowie wczorajszego dnia. Super, że mamy kolejne dzieciaczki wśród nas. Mam nadzieję, że z synkiem Sylwii będzie wszystko w porządku...

Myśmy załatwili dzisiaj zgodę ordynatora na poród rodzinny, więc już jedna rzecz z głowy.

Tymczasem zmykam trochę ogarnąć mieszkanko. Do zobaczenia później!

reklama
Nie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam :)
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki :D 10/10
mąż Joli
Gratulacje!
Przez moment znów bym zawału dostała, bo pomyślałam, że skoro yol_a tu pisze to jak mogłam napisać, że urodziła,
Filipek dorodny - lekko pomyliłam jego wage - lecę edytowac;-)

dziewczyny e_milcia jest juz po cc :-)Adaś ma 55cm i 3900g z tego co ja zrozumialam :-)
Kolejny dorodny facecik - ale fajnie.

Normalnie słabne z emocji, zeżarłam już pełno czekolady aby się wzmocnić i nic :nerd::-D

Gosiu i mnie deprecha złapała że u mnie nic do porodu.:zawstydzona/y: Pozostaje Nam tylko czekać:sorry2:

u mnie podobnie!!! Żadnych skurczy, znaczy od jakiegos m-ca boli mnie jek na @, dzisiaj od rana czuję jak mały naciska na spojenie i już ledwo co kroka mogę zrobić!!! W tamtym tyg miałam taki różowy śluz przez 2 dnia i dalej nic.....
Już jestem troche zmęczona, sczególnie tym bólem spojenia.... ale trzeba czekać.
Już bym chciała mieć to za sobą :(

Nie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam :)
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki :D 10/10

mąż Joli
GRATULACJE DLA TATUSIA:-)

Normalnie szok:-Djak nikt nie rodził to nikt a teraz sypie się jedna za druga:-D

A tak wogóle to druga lutówka urodziła:szok:

reklama
No mamy wrażeń na dziś:tak::-) Aż z tego wszystkiego zapomniałam o moim stresie bo się dziewczynami tak zestresowałam:-)

Do góry