reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam;-)

ale dziś pospałam z Emilką :shocked2:dopiero co wstałyśmy i jeszcze czekamy aż R wróci ze świeżymi bułeczkami :cool2:no ale korzystam z tego luksusu póki mogę ;-)

Witam:-)
Ale dzis jestem spiaca :shocked2: bo przyzwyczailam sie do spania minimum do 9-10 a tu zas trzeba wstawac dzieci szykowac na swietlice a od czwartku do szkoly .

hej,
a my dzisiaj z Madzią zaspałyśmy, dobrze, że pracę mam 10 minut od domu, to biegiem wszystko i przed 8 byłam, ale nie lubię tak na ostatnią chwilę i z jęzorem na brodzie. Cały dzień jakiś przekichany, a jeszcze na 14 szkolenie bhp z pierwszej pomocy i to w praktyce:baffled:

hejo

Matylda, nie dziwie sie ze sie poplakalas. Jeszcze raz gratki. :tak:

Gosiu, korzystaj z luksusu i odpoczywaj na maksa.:-):-)

hejo

Matylda, nie dziwie sie ze sie poplakalas. Jeszcze raz gratki. :tak:

Gosiu, korzystaj z luksusu i odpoczywaj na maksa.:-):-)

Dziękuję:tak:
I podpisuję się pod Twoimi słowami. Gosia to Twoje ostatnie chwile spokoju - odpoczywaj i odsypiaj:-)

He,to tak jak ja.
Super,jeszcze raz wieeeelkie gratki.:tak:

Jeszcze raz dziękuję:-)
Anita a Ty na kiedy masz termin?

reklama
Do góry