D
dziunka24.
Gość
tez bym chciała zeby mój synus juz dłuzej spał, a tu zazwyczaj 3 godziny a w dzien czasem mniej.....
jutro konczy 2 miesiace-jak to leci :-)
Nie obejrzymy sie, a juz beda szly do szkoly ;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez bym chciała zeby mój synus juz dłuzej spał, a tu zazwyczaj 3 godziny a w dzien czasem mniej.....
jutro konczy 2 miesiace-jak to leci :-)
Dziwisz sie? Toz to odkrycie taka piąstka..Jak u was postępy z podnoszeniem główki?
kurcze, mojemu to juz coraz lepiej szło az nagle zauwazył swoja piastkei teraz jak go kłade to ma gdzies podnoszenie i cwiczenia.Piastke sobie ssie i lize i nawet mu sie nie sni cs wiecej zrobic.
![]()
Dziwisz sie? Toz to odkrycie taka piąstka..
Sonia trzyma głowke jesli sama jest w pionie czyli np na rekach ale nadal asekuruje zeby sobie nie nadwyrężyła karku.
Wszystko w swoim czasie.. ;-)
No to ja Wam coś pokażę: moja Olga jak miała 2 tygodnie :-) Dopiero na zdjęciu widać, jaki to był dla niej wysiłek![]()