ivi
uzależniona;) // I.2010
heej!! może któraś z was nie śpi?
sylwia - super że maluszek mleczko Twoje dostanie!! i oczywiście cały czas trzymam kciuki!!
DumnyTatusiu!! Gratulujemy!!
co do bólu przy badaniu to mnie też zajeb**** wczoraj bolało... ale ginka twierdzi że teraz to już normalne będzie bo młody głowę ma tak mocno przypartą do szyjki... I dlatego też obmacanie tej szyjki może powodować lekkie podbarwienie sluziku na różowo. Także ja masażu szyjki nie miałam, tylko "zwykłe" obmacanie szyjki celem określenia jej długości i bolało jak diabli ;-)
A ja się obudziłam i.. oczywiście spać nei mogę
sylwia - super że maluszek mleczko Twoje dostanie!! i oczywiście cały czas trzymam kciuki!!
DumnyTatusiu!! Gratulujemy!!
co do bólu przy badaniu to mnie też zajeb**** wczoraj bolało... ale ginka twierdzi że teraz to już normalne będzie bo młody głowę ma tak mocno przypartą do szyjki... I dlatego też obmacanie tej szyjki może powodować lekkie podbarwienie sluziku na różowo. Także ja masażu szyjki nie miałam, tylko "zwykłe" obmacanie szyjki celem określenia jej długości i bolało jak diabli ;-)
A ja się obudziłam i.. oczywiście spać nei mogę

Jutro jade rano ,zeby porozmawiac z pania kardiolog odnosnie operacji.Oliwierek od dzisiaj zaczął być karmiony mlekiem a nie kroplówkami i bedzie dostawał moje mleczko ,którego mam mnóstwo

Ja dziewczyny nie wiem czy to byl masaz czy zwykle badanie bo jestem oglupiala po tym, normalnie slabo sie robi ale skoro mowicie ze badanie nie boli to nie moglo byc to bo bolalo jak cholera i lekarz mnie przygotowywal na to ze bedzie bolec

teraz ide 12.01. i bardzo bardzo bym chciała żeby gin stwierdził że mam przyjść na oddział a na drugi dzień cc! 13 na przykład - tatuś jest z 13 ale czerwca, oj takie mam małe marzenie