reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
a ja sie do lekarza wybralam i co :) to grypa jakas mi powiedzial i ze paracetamol mam brac... W nocy jeszcze mialam goraczke ale teraz jest lepiej!!!!!!! Ale za to bartosza wzielo i tez w nocy wymiotowal ahhh coz za swinstwo sie przypaletalo??

No właśnie, dobre pytanie... Mam nadzieję, że szybko odpuści!

Zaraz kładę Pyzę spać i tak sobie myślę, że też chętnie bym zaległa, ale chyba mi, jak wykle, nie wyjdzie, ech... Ale choć spróbuję ;-). No a później muszę sobie obiadek ugotwać - rozgotowany ryż z jabłkiem mniami :eek:

dzień doberek
u nas jakby lepiej-Lola nie wymiotuje,nie ma gorączki...tylko biegunka:sorry2: ale wolę to bo brudzi pampersy a nie wszystko dookoła.no i łatwiej mi z nią walczyć-dostanie gotowanej marchwi,ryżu na mleku albo czekolady i przestanie lecieć.od rana wypuszczam też gaz z coli i zaraz jej podam.podobno super działa na jelitówkę. mam nadzieję że wirus zginie skoro cola rozpuszcza nawet rdzę...:sorry2:

dzień doberek
u nas jakby lepiej-Lola nie wymiotuje,nie ma gorączki...tylko biegunka:sorry2: ale wolę to bo brudzi pampersy a nie wszystko dookoła.no i łatwiej mi z nią walczyć-dostanie gotowanej marchwi,ryżu na mleku albo czekolady i przestanie lecieć.od rana wypuszczam też gaz z coli i zaraz jej podam.podobno super działa na jelitówkę. mam nadzieję że wirus zginie skoro cola rozpuszcza nawet rdzę...:sorry2:

No masz... Mam nadzieję, że Oliwka nie będzie miała rozwolnienia... Hm... No zdrowia nam wszystkim życzę! Zupełnie zapomniałam o tej rozgazownej coli, muszę się zaopatrzyć! Póki co zapycham się bananami, piję dużo i ryż już kończę gotować ;-)

A z drzemki, jak myślałam, nici wyszły, ale leżę na kanapie i odpoczywam :tak:

u nas jak na razie spokój.wielkie mi rozwolnienie-Lola srutnęłą dwa razy i po.na razie spokój.i mam nadzieję że tak już zostanie:sorry2:

u nas jak na razie spokój.wielkie mi rozwolnienie-Lola srutnęłą dwa razy i po.na razie spokój.i mam nadzieję że tak już zostanie:sorry2:

Mocno trzymam kciuki za to!!!!

Hmmm... Miałam cichą nadzieję, że Oliwka będzie łaskawa i pośpi trochę, ale niestety dziś starczyło Jej 1,5 godzinki i już lata, rozrabia i marudzi... I po odpoczynku! A wąż dziś znów kończy pracę o 19.30 :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello :)
ja sie również podpisuje pod życzonkami dla michalka :) sto lat mały :)
co do naszej forumowej choroby,mnie jeszcze trochu meczy...ale nie jest najgorzej!
musze sie wziac za jakis obiad,ale jakos mi sie nie chce...drzemka mnie kusi,mloda spi a domi u kolegi takze praktycznie jest to mozliwe...ale kto za mnie moje obowiazki odbebni??jest ktoras chetna??heeh

Dzień dobry
Tak was czytam i przykro mi z powodu tego okropnego wirusiska..:-(mam nadzieję że szybko minie.Ja dziś przesadziłam :-) z powodu wolnego dnia postanowiłam sobie poleżeć dłużej w łóżku i.... obudziłam się 0 13:-) Weszłam tylko się przywitać i zmykam do obowiązków.
Kaja wielki buziak dla Michasia

reklama
Agnieszka to rzeczywiście przegięcie:-D tyle spać?! ja już nie pamiętam kiedy tak długo leżałam w wyrku:confused: pozazdrościć:tak:

a moje dzieciaczki śpią i ja zamiast położyć się razem z nimi i odespać ostatnie dwie nocki to wzięłam się za sprzątanko:sorry2: a jak T wróci wieczorkiem z pracy to znowu będę mu marudziła że padam na pysk.kobiety to przedziwne istoty:shocked2:

Do góry