reklama
Pasibrzuch
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki! Stęskniłyście się za mną, bo ja za Wami tak :-) Dzisiaj mnie wypisali, mała dalej pozamykana na 4 spusty, ale mam zamiar wziąć dzisiaj męża w obroty, więc może w końcu ją wykurzymy ;-) na razie dostałam większą dawkę leków na ciśnienie i antybiotyk na paciorkowca.
Dziewczyna leżąca koło mnie urodziła i leżała chwilę z dzieckiem na naszej sali, przyszła położna na szczepienie i powiem Wam, że nie miałabym do niej cierpliwości - ale musi pani zapomnieć o tych bananach, te soki też już lepiej oddać komuś, a dlaczego dziecko nie leży w rożku, a dlaczego w tej pozycji, a te łapki też nie są dobre... ale poza tym nie mogę narzekać na szpital.
A teraz lecę się rozpakować, po to, by wszystko poprać i spakować się od nowa
nadrobię Was w przyszłym tygodniu 
Dziewczyna leżąca koło mnie urodziła i leżała chwilę z dzieckiem na naszej sali, przyszła położna na szczepienie i powiem Wam, że nie miałabym do niej cierpliwości - ale musi pani zapomnieć o tych bananach, te soki też już lepiej oddać komuś, a dlaczego dziecko nie leży w rożku, a dlaczego w tej pozycji, a te łapki też nie są dobre... ale poza tym nie mogę narzekać na szpital.
A teraz lecę się rozpakować, po to, by wszystko poprać i spakować się od nowa
nadrobię Was w przyszłym tygodniu 
labamba23
podwójna mama
Też ostatnio się zastanawiałam czy dałabym radę sie sama zawiezćKuźwa gniecie mnie co 20*25 min ten ból " na rozwolnienie" a ten mój idiota w tą śnieżycę pojechał 150km przewieźć meble koledze i to jeszcze ciężarówką, boze kiedy on wróci!!!!!
Myślicie ze sama się w razie co zawoizę samochodem do szpitala???
Nadal nie ma wieści od Joli
Kaja, no to czekam na ten 13;-)
Kaja_10
Pasibrzuch, czyli ty wracasz zaraz spowrotem do szpitala 
Matko kochana jakbym trafiła na taką pielęgniarkę to zdecydowanie nie bawiłabym się w dyplomacje jak w przypadku rodziców tylko kazalabym jej się zamknąc natychmiast
labamba - trzymam cię za słowo, a jola.24 naprawdę cisza ale chyba urodziła co?

Matko kochana jakbym trafiła na taką pielęgniarkę to zdecydowanie nie bawiłabym się w dyplomacje jak w przypadku rodziców tylko kazalabym jej się zamknąc natychmiast

Karoli4
Pasibrzuch, czyli ty wracasz zaraz spowrotem do szpitala
moze napiszemy smsika?
P
patrysia*
Gość
A i chciałam powiedziec że tego 18 akurat mamy kolęde

oczywiście chciałabym poczuć jak to jest kiedy wyprze się maluszka i dostaje do cycusia ale jednak bezpieczeństwo synka dla mnie najwazniejsze
co oczywiście nie mówie że sn niebezpieczne itp.nie nie tylko poprostu opieram się na swoich doświadczeniach

wiesz po tych doświadczeniach z pierwszego porodu wole mieć cc wiem bynajmiej ze synke zopstanie wyjety tak powiem"zdrowy"bo wiadomo co niekiedy bywa przy snpatrysia - wolisz jednak cc?
oczywiście chciałabym poczuć jak to jest kiedy wyprze się maluszka i dostaje do cycusia ale jednak bezpieczeństwo synka dla mnie najwazniejsze
co oczywiście nie mówie że sn niebezpieczne itp.nie nie tylko poprostu opieram się na swoich doświadczeniach
witaj no to super że jesteś w domku to teraz M w obroty:-)Cześć Dziewczynki! Stęskniłyście się za mną, bo ja za Wami tak :-) Dzisiaj mnie wypisali, mała dalej pozamykana na 4 spusty, ale mam zamiar wziąć dzisiaj męża w obroty, więc może w końcu ją wykurzymy ;-) na razie dostałam większą dawkę leków na ciśnienie i antybiotyk na paciorkowca.
A teraz lecę się rozpakować, po to, by wszystko poprać i spakować się od nowanadrobię Was w przyszłym tygodniu
![]()
Minnie1
Czyzby sie tu nam akcja rozkrecala??? 
Macy - zdroweczka dla corci, mam nadzieje, ze juz wszystko bedzie ok i juz jej nie beda torturowac... i duzo sily dla Ciebie!
Pasibrzuch - wrocilas :-)
Znowu mnie maly czkawka czestuje
A rano obudzilam sie ze skopanymi zebrami, nie wiedzialam, ze ma tam jeszcze tyle miejsca
U mnie serniczek siedzi juz w piekarniku, obiadek sie trawi w brzuszku, jeszcze tylko pranie rozwiesic i fajrant na dzis
Pumpkin - pozdroweczka dla Was

Macy - zdroweczka dla corci, mam nadzieje, ze juz wszystko bedzie ok i juz jej nie beda torturowac... i duzo sily dla Ciebie!
Pasibrzuch - wrocilas :-)
Znowu mnie maly czkawka czestuje

A rano obudzilam sie ze skopanymi zebrami, nie wiedzialam, ze ma tam jeszcze tyle miejsca

U mnie serniczek siedzi juz w piekarniku, obiadek sie trawi w brzuszku, jeszcze tylko pranie rozwiesic i fajrant na dzis

Pumpkin - pozdroweczka dla Was
reklama
don_pedro
Fan(ka)
Kuźwa gniecie mnie co 20*25 min ten ból " na rozwolnienie" a ten mój idiota w tą śnieżycę pojechał 150km przewieźć meble koledze i to jeszcze ciężarówką, boze kiedy on wróci!!!!!
Myślicie ze sama się w razie co zawoizę samochodem do szpitala???
Emilia na razie spokojnie...ja od ponad dwoch godzin mam skurcze w odstepie od 8 do 12 minut i na razie sie nigdzie nie wybieram...Zreszta to znowu pewnie falszywy alarm....
Melduję tylko że żyję, ale jestem cholernie niewyspanaDzisiaj dopiero miałam czas umyć włosy
Ściskam wszystkie gorąco i obiecuję zaglądnąć jutro o ile moja mała mi pozowli...
![]()
Witaj:-)
witajcie![]()
![]()
wyszlam dzis ze szpitala z malutka....![]()
ja sie ogarne...i to napisze opis porodu i wstawie fotke...Jowitki...![]()
Gratuluje mamusia ktore urodzily![]()
![]()
Witamy z powrotem:-)