reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Cześć Dziewczynki! Stęskniłyście się za mną, bo ja za Wami tak :-) Dzisiaj mnie wypisali, mała dalej pozamykana na 4 spusty, ale mam zamiar wziąć dzisiaj męża w obroty, więc może w końcu ją wykurzymy ;-) na razie dostałam większą dawkę leków na ciśnienie i antybiotyk na paciorkowca.
Dziewczyna leżąca koło mnie urodziła i leżała chwilę z dzieckiem na naszej sali, przyszła położna na szczepienie i powiem Wam, że nie miałabym do niej cierpliwości - ale musi pani zapomnieć o tych bananach, te soki też już lepiej oddać komuś, a dlaczego dziecko nie leży w rożku, a dlaczego w tej pozycji, a te łapki też nie są dobre... ale poza tym nie mogę narzekać na szpital.

A teraz lecę się rozpakować, po to, by wszystko poprać i spakować się od nowa :-D nadrobię Was w przyszłym tygodniu :tak:

Kuźwa gniecie mnie co 20*25 min ten ból " na rozwolnienie" a ten mój idiota w tą śnieżycę pojechał 150km przewieźć meble koledze i to jeszcze ciężarówką, boze kiedy on wróci!!!!!
Myślicie ze sama się w razie co zawoizę samochodem do szpitala???
Też ostatnio się zastanawiałam czy dałabym radę sie sama zawiezć:happy2:
Nadal nie ma wieści od Joli:confused:
Kaja, no to czekam na ten 13;-)

Pasibrzuch, czyli ty wracasz zaraz spowrotem do szpitala :confused:
Matko kochana jakbym trafiła na taką pielęgniarkę to zdecydowanie nie bawiłabym się w dyplomacje jak w przypadku rodziców tylko kazalabym jej się zamknąc natychmiast :-D
labamba - trzymam cię za słowo, a jola.24 naprawdę cisza ale chyba urodziła co?

Pasibrzuch, czyli ty wracasz zaraz spowrotem do szpitala :confused:
Matko kochana jakbym trafiła na taką pielęgniarkę to zdecydowanie nie bawiłabym się w dyplomacje jak w przypadku rodziców tylko kazalabym jej się zamknąc natychmiast :-D
labamba - trzymam cię za słowo, a jola.24 naprawdę cisza ale chyba urodziła co?

moze napiszemy smsika?

A i chciałam powiedziec że tego 18 akurat mamy kolęde:-p:-D
patrysia - wolisz jednak cc?
wiesz po tych doświadczeniach z pierwszego porodu wole mieć cc wiem bynajmiej ze synke zopstanie wyjety tak powiem"zdrowy"bo wiadomo co niekiedy bywa przy sn:sorry2:oczywiście chciałabym poczuć jak to jest kiedy wyprze się maluszka i dostaje do cycusia ale jednak bezpieczeństwo synka dla mnie najwazniejsze:tak:co oczywiście nie mówie że sn niebezpieczne itp.nie nie tylko poprostu opieram się na swoich doświadczeniach:tak:
Cześć Dziewczynki! Stęskniłyście się za mną, bo ja za Wami tak :-) Dzisiaj mnie wypisali, mała dalej pozamykana na 4 spusty, ale mam zamiar wziąć dzisiaj męża w obroty, więc może w końcu ją wykurzymy ;-) na razie dostałam większą dawkę leków na ciśnienie i antybiotyk na paciorkowca.
Dziewczyna leżąca koło mnie urodziła i leżała chwilę z dzieckiem na naszej sali, przyszła położna na szczepienie i powiem Wam, że nie miałabym do niej cierpliwości - ale musi pani zapomnieć o tych bananach, te soki też już lepiej oddać komuś, a dlaczego dziecko nie leży w rożku, a dlaczego w tej pozycji, a te łapki też nie są dobre... ale poza tym nie mogę narzekać na szpital.

A teraz lecę się rozpakować, po to, by wszystko poprać i spakować się od nowa :-D nadrobię Was w przyszłym tygodniu :tak:
witaj no to super że jesteś w domku to teraz M w obroty:-)

Melduję tylko że żyję, ale jestem cholernie niewyspana :sorry2: Dzisiaj dopiero miałam czas umyć włosy :-D Ściskam wszystkie gorąco i obiecuję zaglądnąć jutro o ile moja mała mi pozowli... :-p

Czyzby sie tu nam akcja rozkrecala??? :szok:

Macy - zdroweczka dla corci, mam nadzieje, ze juz wszystko bedzie ok i juz jej nie beda torturowac... i duzo sily dla Ciebie!

Pasibrzuch - wrocilas :-)

Znowu mnie maly czkawka czestuje :-D
A rano obudzilam sie ze skopanymi zebrami, nie wiedzialam, ze ma tam jeszcze tyle miejsca :shocked2:

U mnie serniczek siedzi juz w piekarniku, obiadek sie trawi w brzuszku, jeszcze tylko pranie rozwiesic i fajrant na dzis :tak:

Pumpkin - pozdroweczka dla Was

witajcie
1_jupi.gif
1_jupi.gif

wyszlam dzis ze szpitala z malutka....
biggrin.gif

ja sie ogarne...i to napisze opis porodu i wstawie fotke...Jowitki...
biggrin.gif

Gratuluje mamusia ktore urodzily
1_jupi.gif
1_jupi.gif

reklama
Kuźwa gniecie mnie co 20*25 min ten ból " na rozwolnienie" a ten mój idiota w tą śnieżycę pojechał 150km przewieźć meble koledze i to jeszcze ciężarówką, boze kiedy on wróci!!!!!
Myślicie ze sama się w razie co zawoizę samochodem do szpitala???

Emilia na razie spokojnie...ja od ponad dwoch godzin mam skurcze w odstepie od 8 do 12 minut i na razie sie nigdzie nie wybieram...Zreszta to znowu pewnie falszywy alarm....

Melduję tylko że żyję, ale jestem cholernie niewyspana :sorry2: Dzisiaj dopiero miałam czas umyć włosy :-D Ściskam wszystkie gorąco i obiecuję zaglądnąć jutro o ile moja mała mi pozowli... :-p

Witaj:-)

witajcie
1_jupi.gif
1_jupi.gif

wyszlam dzis ze szpitala z malutka....
biggrin.gif

ja sie ogarne...i to napisze opis porodu i wstawie fotke...Jowitki...
biggrin.gif

Gratuluje mamusia ktore urodzily
1_jupi.gif
1_jupi.gif

Witamy z powrotem:-)

Do góry