reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

U nas też wieje i do tego śnieg pada:baffled:

Wiecie szczerze ja nawet mogłabym doczekać mojego wyznaczonego terminu(chciałabym nawet to cc bo wiem co i jak się męczyć będe przy sn no i wiadomo maluszek tez)no a dlaczego bo M ten tydzień bedzie pracować na większych obrotach aby robote ukończyć co wtedy lepiej abym nierodziła w tym czy przyszłym tyg.bo wtedy wiadomo M musi wolne sobie zrobić a tak i przesuwa się ukończenie roboty a za tym kaska się przesuwa a tak by była akurat na mój poród a wiadomo kasy nigy za mało no nie;-)dlatego szczerze ja sobie już spokojnie czekam na ten 18:tak:

reklama
Powiem Wam szczerze że jak czytam wasze opowieści o "dobrych' radach rodziców to cieszę się że nam to nie grozi (rodzice mieszkają daleko od nas:-))
Po prostu współczuje !Ja bym nie wytrzymała chyba :wściekła/y:I powiedziała dużo za dużo:wściekła/y::wściekła/y:!Moje dziecko moja sprawa jak je będę wychowywała czy przegrzeje czy nie:wściekła/y:
Jestem pewna że każda z nas wie co dobre jest dla jej dziecka i nikt nie chce zrobić krzywdy:zawstydzona/y: A każde dziecko jest inne:-D

Kuźwa gniecie mnie co 20*25 min ten ból " na rozwolnienie" a ten mój idiota w tą śnieżycę pojechał 150km przewieźć meble koledze i to jeszcze ciężarówką, boze kiedy on wróci!!!!!
Myślicie ze sama się w razie co zawoizę samochodem do szpitala???

ivi - no popatrz... tyle tu informuje o Panach Czopach a ty się pozbyłaś swojego tak szybko... :tak: ja tam nic podobnego nie widziałam ale kto wie...:-pmoże on bywa niewidoczny :-D
patrysia - wolisz jednak cc?
nika - zgadzam się z tobą, każda będzie pielęgnować swoje maleństwo jak uważa a w większości rady rodzicow są już mało na czasie - choć one wynikają z dobrego serca ja wierzę i ich poczucia, że są nadal potrzebni. Na ile też byłoby mi cieżko wysłuchać tego co golanda to jednak dyplomatycznie przełykałabym ślinę i czekała aż pójdą - poczym robiła swoje. Tak w teorii bo w zasadzie też mam jęzor i nim chlapie jak się nie wyrobie :-D

Kuźwa gniecie mnie co 20*25 min ten ból " na rozwolnienie" a ten mój idiota w tą śnieżycę pojechał 150km przewieźć meble koledze i to jeszcze ciężarówką, boze kiedy on wróci!!!!!
Myślicie ze sama się w razie co zawoizę samochodem do szpitala???

Narazie się nigdzie nie wybieraj, spokojnie - a on jedzie obecnie w którą stronę :confused:

Emilia011 - spokojnie jeszcze masz czas.. a dzwoniłas do niego?

Kaja - ehh za dużo się na tym wątku dzieje.. przecież pisałam że mój czopek wypadał kilka dni małymi glutkami ;-)

Ja jesli chodzi o czopa to mam nadzieje, ze go nie zobacze wczesniej, niz jak bede w szpitalu. Wod tez nie chce czuc dopoki nie bede rodzic. Chce tak jak macy.
Tylko skurcze oznaczajace, ze sie zaczelo.

Karoli - wklejam zdjęcie na moim ogródku tydzien temu śnieg i dziś :szok: specjalnie fotografuje stół aby mieć porównanie :-) dodam, że fotkę robiłam rano a nadal sypie i chyba jest wyżej:-D

Kaja jestem pod wrazeniem. Slicznie ;-):-)

Biore się za pieczenie ciasta:-p:-D

Jakie ciasto pieczesz?? Potem prosze o fotke.

Emilia011- ty się zadnym samochodem sama nie wybieraj ze skurczami, bo jeszcze jakiejś biedy narobisz:no: poczekaj na m. , a jak nie dasz rady, to poproś kogoś żeby cię zawiózł, albo weź taxi.

Karoli - torcik biszkoptowy z bitą śmietaną i owocami. Zdjęcie wkleje wieczorem, bo musi przestygnąć, bo śmietana spłynie jak dam na ciepłe ciasto:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kaja - nie bardzo ;) W środę na kontroli miałam już krótką szyjkę i lekkie rozwarcie. Ale ze dwa tygodnie mi jeszcze daje ;) Ja też wolałabym jeszcze z tydzień wytrzymać.. Ale co ma być to będzie ;-)

Do góry