reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
A ja wyszorowałam dziś kuchenkę, okap i podłogę w pokoju... wręcz na kolanach.. i nic... A zaraz się zabiorę za szorowanie szafek kuchennych w środku. No i jeszcze pewnie spacer z psiakiem na dół... Ale i tak pewnie to nic nie da ;-):-D
A ja się cieszę bo płytki na ścianach już położone. Jutro fugowanie :-D

Agbar,Emilia011 No to trzymam kciuki za ten 10.01.2010. W końcu taka ładna data :-D

Jadę do szpitala, zyczcie mi powodzenia.:szok:
Zaraz będzie znajoma i mnie zawiezie. Do zobaczenia:baffled::szok:
Już nie wyrabiam z bólu.
Oj powodzenia :-):-) Ale jej fajnie!urodzi w datę która mi się tak podobała 10,01,10:-D Jak powiedziałam dla mojego m że chciałabym urodzic w ta datę to zaczął się ze mnie śmiać żebym poczekała do października będzie fajniejsza data 10,10,10:zawstydzona/y::baffled::cool:

Jadę do szpitala, zyczcie mi powodzenia.:szok:
Zaraz będzie znajoma i mnie zawiezie. Do zobaczenia:baffled::szok:
Już nie wyrabiam z bólu.

Powodzenia:-)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kochana trzymamy kciukasy !!!!!

A ja osobiscie bardzo zazdroszczę !!!! :sorry2::sorry2:

Nie tylko ty zazdroscisz:zawstydzona/y:

agbar - zatem szybko tę kąpiel bo Emilia cię uprzedzi jak nic... powodzenia Emilia!!
Wyskoczylam z wanny ( z pomoca meza) bo mi tu ryczy,ze jakas Emilia jedzie rodzic:-DChyba jednak Emilia bedzie pierwsza....;-)

a nasza Agbar - nadal się zastanawia czy rodzi:-D:-D:-D

Rodzic czy nie rodzic....oto jest pytanie...:-D

A Agbar co? W wannie zasnela??? Odswiezam i odswiezam a tu nic dalej nie wiadomo :-p

I dalej nic nie wiadomo:-p;-)
Agbar,Emilia011 No to trzymam kciuki za ten 10.01.2010. W końcu taka ładna data :-D

Trzymaj kochana trzymaj:-)

Dajcie dziewczynie poleżec w pianie i bąbelkach bo pewnie zrobiła sobie kompiel z mega piasną - taka mała przyjemnośc przed porodem :-p:-p
kto wie może i szapana popija '

Prawie sie zgadza Roksana;-)Tylko zamiasz szampana winko z woda;-)

W wannie pare skurczy bylo,ale jakies specjalnie bolesne to nie...Wylazlam i na razie cisza...Brzuch twardy i mam takie uczucie ,ze ciagle mi sie qpke chce:zawstydzona/y:Ale chyba jednak dzis nie moja kolej...Echhhh...te falszywe alarmy mnie dobija....

Ja już nie wieżę w żadne oznaki porodu!:baffled::cool:
-Brzuch od co najmniej 3 tygodni noszę na kolanach;-)
-skurcze przepowiadające odczuwam od 31,12,09
-dwa dni temu odszedł mi czop
-na ostatnich badaniach usłyszałam że szyjka ma długość do 1 cm.
I co i nic!Nikoś jak sobie kopał tak kopie nadal :-Da ze zgagą zdążyłam już się zaprzyjaznic:-D

a ja się póki co cieszę brzusiem i zaspokajam ciążowe zachcianki:-D właśnie zrobiłam michę sałatki jarzynowej i się nią... delikatnie mówiąc.. obżeram ;-) a co, trzeba syna tuczyć, bo mi i tak już nic nie pomoże;-)

dziewczyny powodzenia na porodówkach... czekamy na nowe dzieciaczki! :-)

nika - a ten czop był podbarwiony krwią czy nie.. ?

Oooo właśnie synek się obudził.. chyba chce przesłać wam pozdrowienio-kopniaczki :-)

Emilia, trzymam kciuki, ciekawe czy dzidzia dzisiaj czy jutro przyjdzie na świat:confused::tak:
Agbar, stawiam że w nocy się zacznie u Ciebie:-)
Do Joli pisałam kilka godzin temu, na razie cisza, może prze:confused::happy2:

reklama
Do góry