reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
och M mnie wnerwia.

Zostaliśmy zaproszeni na imprezę urodzinową dziś wieczorem. Takie kulturalne wyjście, wystrojeni do knajpy.
A ten "...." wkurzjący irytujący mnie dzisiaj gość, stwierdził że on nie idzie bo nikt go wcześniej nie zaprosił!!!!
Boże, no nie mamy tu wielu znajomych i jednak fajnie się trochę do ludzi wybrać, ale nie. On strzela męskiego focha. Boże!! no niech się ktoś zlituje nade mną!!!!!

och M mnie wnerwia.

Zostaliśmy zaproszeni na imprezę urodzinową dziś wieczorem. Takie kulturalne wyjście, wystrojeni do knajpy.
A ten "...." wkurzjący irytujący mnie dzisiaj gość, stwierdził że on nie idzie bo nikt go wcześniej nie zaprosił!!!!
Boże, no nie mamy tu wielu znajomych i jednak fajnie się trochę do ludzi wybrać, ale nie. On strzela męskiego focha. Boże!! no niech się ktoś zlituje nade mną!!!!!
:-:)-:)-( może jednak się M zdecyduje

:-:)-:)-( może jednak się M zdecyduje

idąc po piwo do lodówki przemyślalam to, i co najwyżej sama pójdę!! a co!!!!! choler jeden!!!
boże no tak miło byłoby wyjść na godzinkę wypić drinka, pogadać z ludźmi i wrócić do domu. Przecież nie musielibyśmy siedzieć długo jak byśmy nie chcieli.

i dzisiaj zamierzam walczyć z tym moim urwiskiem zobaczymy ile dzisiaj będzie płakał :sorry2:
Fisiek wczoraj płakał godzinę a M usną ten to też potrafi mnie z równowagi wyprowadzić :no: zero wsparcia :wściekła/y:

idąc po piwo do lodówki przemyślalam to, i co najwyżej sama pójdę!! a co!!!!! choler jeden!!!
boże no tak miło byłoby wyjść na godzinkę wypić drinka, pogadać z ludźmi i wrócić do domu. Przecież nie musielibyśmy siedzieć długo jak byśmy nie chcieli.
masz racje jak nie chce to idź sama :tak:choler jeden:-D

wow, ale fajnie, dodałam do ulubionych :tak:
Witajcie Kochane!!!
Malinko - ja też Ci polecam SE - C902 jest taki troszkę męski (zresztą pozostale modele tez) - ale to naprawde dobra marka - i ja do tej pory byłam z niej zadowolona (zachciało mi się teraz zmiany na cos "delikatniejszego", wiec wzielam Samsunga, ale gdybym go nie wybrala - to pewnie C902 byłby mój)
A co do nas - Jaga dalej na syropku; krostki zanikają - wiec prawie w
porzadku (pokaszluje czasami), za to mnie rozkłada choróbsko na łopatki.... Walcze łagodnymi środkami - mam nadzieje, ze sie dalej nic nie rozwinie...
dzięki Aga :tak:a Ciebie co rozkłada przeziębienie ???? no to czas na setkę wódeczki i pod kołderkę, rozgrzeje, "zabije" bakterie i po chorobie :-D:-D:-D
melduję się z piweczkiem i wineczkiem :-ppół na pół w mega szklanie, a co jutro niedziela :sorry2: tylko martwię się jak pójdę na dymka bo balkon mam zasypany i co odśnieżam to napada :sorry2:nie skończę palić a już nie wiem jak wejść do domu żeby nie nanosić śniegu :sorry2:

reklama
i dzisiaj zamierzam walczyć z tym moim urwiskiem zobaczymy ile dzisiaj będzie płakał :sorry2:
Fisiek wczoraj płakał godzinę a M usną ten to też potrafi mnie z równowagi wyprowadzić :no: zero wsparcia :wściekła/y:

Wiem co masz na myśli!! mój też zawsze śpi, nawet jak Maja leży tuż obok niego i płacze to cytuję "on nie słyszy". :cool::cool::cool:

Do góry