reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
tak myslałam, bo faktycznie czas tak szybko zleciał i teraz dlatego już piszę, żeby powiedzieć, że u nas wszystko w miare ok ( przez tydzień mały miał katar, ale na szczęście nic poważniejszego go nie dopadło)
teraz szymonek marudzi w drugim pokoju:baffled:, ostatnio ciągle jęczy:-D.

idę kąpać Szymonka. on od przedwczoraj źle zasypia. zawsze zasypiał przy 4-5 kołysance, a wczoraj musiałam mu całą płytę puszczać 3 razy! zanim zasnął:baffled:
No i potem, jak juz w końcu zaśnie, to chcemy z M. dłużej sami posiedziec i wychodzi na to, że kładziemy się bardzo późno. I potem, po nieprzespanej nocy, bo mój synek oczywiście budzi się ciągle co 2 godziny:wściekła/y: odsypiam z nim w dzień - m.inn.dlatego nie zaglądałam do internetu...

a jak Wasze maleństwa, zdrowe?

m&m's,
kochana, może napiszesz w skrócie, co słychać na forum ?:-);-):happy2::tak::-D

reklama
no właśnie , gdzie wszytskie wywiało??

Kasiu chyba trezba wezwać pogotowie i straż pożarną. Malinkę chyba zasypało na tym balkonie. Dobrze że ma ze sobą fajki. :-p:-)
heh eheheh ehehehe heh e:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam :-D:-D:-D żyje cała i zdrowa aż znów mi się palić chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mąż dorwał się do kompa i musiałam odstąpić, muszę mu jeszcze poszukać wzoru dyplomu z pierwszej pomocy dla dzieci bo jutro robi jakąś prezentacje dla przedszkolaków :baffled: ale już mam jakiś pomysł tylko teraz trzeba wybrać, a ja już kończę drugą szklanę i nie wiem jak to będzie :-D:-D:-D

barmanko współczuję kryzysy ale myślę że wiele też jest zasługą pobytu w Polsce :sorry2:

witaj Malgoss :blink:

Do góry