reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Witajcie Lodoweczki:-)
Ja dzisiaj niby dobrze spalam ale stawy mnie bola jak "stara babe":szok::szok:juz nie moge zwlec sie z lozka...okropne i do tego jakies mdlosci mam:wściekła/y::baffled: Oooo, ludzie.
Milego dnia Kochane.

reklama
Witam brzuchatki
A u mnie noc ok tylko raz na siku:confused:
No ale z rana cisnienie 149/99, pozniej 130/85 i tak mam co troche raz takie raz takie, obrzeki tylko na nogach :no: nie duze ale sa:baffled:
Dzidzia tez raz spokojna a raz jak sie przeciagnie to ojojooo ;-)
Dziewczyny czy wy tez czesto chodzicie tak do kibelka?? Bo ja nieraz az ze 4 razy na dzien musze :szok:, niby sie ciesze , ale w ksiazce wyczytalam ze organizm sie juz zaczyna przygotowywac i sie oczyszcza :confused: hmmm ciekawa no nie? :zawstydzona/y:

witam się i ja niedzielnie;-)

u nas noc fatalna... bo pękła nam rura przy kranie w kotłowni.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cały domek zalany, podłogę szlak trafił... ja się trochę wystraszyłam, bo jak wstaje w nocy do ubikacji to nie zapalam światła, idę i czuje że mi w stopy mokro, najperw pomyślałam że nie zdążyłam na kibelek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale nie... przez pół nocy wycieraliśmy podłogę... jestem masakrycznie styrana... zaraz się położe to może uda mi sie zasnąć....

kinia tak to ja nie mam :-D bo czesciej mam zaparcia niz kupcie :-( no ale podobno w ciazy tak jest :-( a dziewczyny macie tez tak ze po zjedzeniu czegos czekoladowego malenstwo u was szaleje ? :szok: bo moj to fika jak szalony :szok: :-D

Witam Śnieżynki:-)
Ja też tylko na chwilkę,bo mąż jutro wyjeżdża:-( więc chcę wykorzystać ostatnie chwile przed wyjazdem.Jutro pewnie będę bardzo smutna:-(,już dziś jestem:-(.
Do tego mam jutro księdza po kolędzie-fajnego mamy księdza i dobrze się znamy,ale i tak nie lubię tego wyczekiwania na niego-bo nie wiadomo nigdy o której zjawi się u nas:tak:
Samopoczucie takie sobie mam,w nocy śniły mi się jakieś koszmary,brzuch mi coraz bardziej doskwiera-rośnie z dnia na dzień jeszcze:tak:Miłego wieczoru:-)

Witajcie kochane!!!
U mnie w porzadku troszke tylko brzucho boli ale nie ma źle.... jestem zmeczona bo dzis robilismy malemu Sebusiowi male przyjecie urodzinowe (mial 3 latka we wtorek) ide sie polozyc troszke....
pozdrawiam wszystkich gorąco!!!

Alo Alo laseczki....widzę ze malo coś Was....chyba nie rodzicie jeszcze???
big_smile.jpg
U nas samopoczucie Ok ale mały daje popalić w brzuchu...jak to na wieczór przystalo wciska się z krocze niemiłosiernie i kreci głowką:)))

reklama
Witajcie Dziewuszki:-D

My około 17:00 wróciliśmy od moich Rodziców, gdzie oczywiście jak zwykle mega się objedliśmy:szok: po powrocie obejrzeliśmy Oszukać Przeznaczenie 4, ale to była jakaś masakra:wściekła/y: jak nakręcą piątą część to chyba padnę:surprised:

Warunki na drogach oczywiście tragiczne, ale akurat te największe opady śniegu udało nam się ominąć:-D jutro też muszę pojechać do Gliwic, bo na 8:00 mam dentystę -> w czwartek jeszcze raz i to już będzie ostatnia wizyta:biggrin2: we wtorek chcę zaś iść do internistki, żeby mi wpisała w kartę ciąży, że wszystko jest w porządku i od razu mają mi zrobić EKG:biggrin2:

Buziaczki:-)

Do góry