reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Oglądałyście dzisiaj wiadomości? O tej 15-letniej dziewczynie co urodziła chłopca, a ojcem jest 40- latek. Wzruszyłam się jak zobaczyłam tą małą dzidzie. Jak ja bym chciała, żeby te 9 miesięcy szybciej leciało. W każdym razie dziewczynie chcą odebrać dziecko bo jest za młoda.

czy można obejrzeć to gdzieś na necie ? bo ja niestety w Polsce nie mieszkam :happy2:

reklama
co do tańszych zakupów, to polecam allegro. Za niebotyczna sumę 50 pln dorobiłam się 3 par jeansów, 3 dresików, 2 eleganckich par (wszystkie z gumką) i 10 topów i koszulek :] więc do końca żadnych zakupów nie robię.

co do tańszych zakupów, to polecam allegro. Za niebotyczna sumę 50 pln dorobiłam się 3 par jeansów, 3 dresików, 2 eleganckich par (wszystkie z gumką) i 10 topów i koszulek :] więc do końca żadnych zakupów nie robię.
wielkie WOW i gratulacje! ja właśnie obserwuję parę wspaniałych zestawów, ale ceny niestety wciąż za wysokie za ładne ciuszki. poczekam parę dni i też coś ustrzelę pewnie :blink:

Kurcze, to ja chyba dzisiaj przepłaciłam, 289 zł. za jeansy z gumką ale w normalnym sklepie z odzieżą ciążową:dry: a tak w ogóle to poza spodniami nic mi się nie podobało wszystko w jakieś ciapki, paski albo kropki i jeszcze w sraczkowatych kolorach:no:

Witam powiedzcieb mi prosze jak jes z wami z wagą ja sie zaczynam denerwować od początku ciąży zamiast przybierać na wadze ja chudne :-(-(
U mnie podobnie,ale nie tesknię za przybieraniem na wadze,w pierwszej ciazy od razu przybierałam i miałam na końcu ponad 20 kilo na plusie.Teraz liczę na mniej.:tak:
Popieram,mozna wygrzebac fajne rzeczy.
UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE 2w1 ROZM. ''L'' ===== (878133854) - Aukcje internetowe Allegro
Ja na początek zamawiam to. Dziś kupilam tez dresowe czarne spodnie bo jeansy wbijają mi się w brzuch :tak:
Super.

Widac zakupy ciązowe pełna parą,ja jak na razie mam spodnie w spadku po siorze,od kumpeli dostałam 2 pary nówek rybaczek,zakupiłam sobie tylko tunike dłuższą i spodnie dresowe o dokładnie takie grafitowe
WELUROWE DRESOWE SPODNIE CIĄŻOWE z PANELEM M 164 (868862918) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Cześć Dziewczyny!
Widzę, że zakupy pełna para! Ja mam sporo rzeczy "normalnych" w ktore spokojnie miesci sie moj rosnacy brzuszek. Bo dopiero niedawno sporo schudlam i teraz do nich wrcam :zawstydzona/y:
Dlugo mnie nie było-miałam grype zoladkowa, leżalam i kwiczalam, a ostatnimi dniami klade sie spac o 20.30 i spie do rana (jak mlody sie obudzi).
Poki co nie mam zadnych ekscesow-nie plamie :). Mdlosci i odechciewajki na normalnym poziomie-odrzuca mnie od ryb i pieczonego miesa bleeee
Dzis spedzam dzien w domu z synkiem-ma od wczoraj zolty katar i tym razem homeopatia go nie wypedzilam...szykuje sie chyba cos powazniejszego niestety:szok:
Pozdrowka

Witam się porannie!
Ja niestety mam nieprzespaną noc na koncie. Głowa bołała mnie cały wieczór bardziej i bardziej... przeleżałam z zimnym okładem, myślałam, że jak zasnę, to już będzie dobrze. No ale skończyło się na nieprzespanej zupełnie, co chwila odrobina zmiana miejsca z jękiem, tak boli :baffled: a pochylanie się to już totalna masakra :-:)-( najgorsze jest to że przy każdym ruchu jest mi straszliwie niedobrze - mdłości najgorszego rodzaju, miaam nadzieję, że już ich nie doświadczę :-( czasem miewałam silne bóle głowy, ale nie aż takie. A dzisiaj dzień pełen zajęć, a ja od formy daleko, daleko... Módlcie się ze mną, żeby przeszło :-:)-(

witam się kobietki!!!
ja tak piszę raz dziennie, bo ostatnio nie mam czasu albo mąż jest w domu - co mi życie dezorganizuje totalnie ;-);-) Przez to mam tu mało czasu na adaptację na forum ;-);-):tak: a przecież wymiana doświadczeń i pociecha, że inne kobietki też mdli jak diabli to nieoceniona pomoc w przetrwaniu... a do tego widzę, że nie tylko ja się nie mieszczę w spodnie :szok: założyłam sobie, że przytyję 9-12 kg bo mam ze dwa kilo nadwagi i nie chcę przegiąć... po pierwszej ciąży miałam 9 kg na plus i ładnie schudłam... teraz jestem tzw miła w dotyku ;-);-);-) zaraz zabieram się za allegro w poszukiwaniu jakiejś komfortowej odzieży dla puchnących grubasków...

kiniusia poproszę o wpis na listę marulka termin 26 sierpnia, 26 lat (rocznikowo ;-) ale tego nie trzeba dopisywać)

13 wizyta u gina... nadal śni mi się po nocach, że młodzieży nie bije serducho... ehhhh uroki uroczyska... :baffled:

reklama
Witam się porannie!
Ja niestety mam nieprzespaną noc na koncie. Głowa bołała mnie cały wieczór bardziej i bardziej... przeleżałam z zimnym okładem, myślałam, że jak zasnę, to już będzie dobrze. No ale skończyło się na nieprzespanej zupełnie, co chwila odrobina zmiana miejsca z jękiem, tak boli :baffled: a pochylanie się to już totalna masakra :-:)-( najgorsze jest to że przy każdym ruchu jest mi straszliwie niedobrze - mdłości najgorszego rodzaju, miaam nadzieję, że już ich nie doświadczę :-( czasem miewałam silne bóle głowy, ale nie aż takie. A dzisiaj dzień pełen zajęć, a ja od formy daleko, daleko... Módlcie się ze mną, żeby przeszło :-:)-(
Kochana, nie martw się już niedługo wszytskie dolegliwości powinny ustępować... podobno II trymestr dla ciężarówek jest łaskawszy:-):-):-) Tak to już jest... widzisz ja nie wiem co to mdłości bo mnie wogóle nie dopadły, a czasem sobie myślę (wiem że to głupie:-D), że przynajmniej nie pochłaniałabym takiej ilości jedzenia heheh. No ale dziś znowu wybieram się na basen trochę dupkę poruszać...
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie u Ciebie lepiej...:-)trzymam za Ciebie biedactwo kciuki

Do góry