reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Ciekawa jestem kiedy Oli sie przekreci... tylko ze on na plecach to jedynie w gondoli na spacerku no i w foteliku... w lozeczku pospi na pleckach 5 min i od razu krzyk... wiec spi na brzuchu i ani nie probuje sie przekrecac :no:

reklama
a moja Amelka bardzo szybko przekrecala sie na boczki, potem zaczela to olewac....lezy tak jak ja poloze i ma to gdzies....:-D kazde dziecko inne jak bedzie gotowa sama zacznie kombinowac:-)

To ja Wam powiem ze moja Zuzia nihdy sie nie przekrecala ani z brzuszka na plecy ani odwrotnie, na boki tez rzadko i pozno:confused: Co ja przezywalam, martwilam sie ze cos z nią nie tak, ze chora, juz mialam wizje rehabilitacji itp. A ona poprostu jak miala ok 5-6 miesiecy usiadla. Tak samo z raczkowaniem, z siadu zaczela raczkowac. Pozniej sie juz przekrecala we wszystkie mozliwe strony. Takze kazde dziecko jest inne. :tak:

aaa moj synek traca zabawki na macie!!!!:-D aaaa myslalam ze jest za maly;-) alez jestem z niego dumna:cool2:
Gdzie tam za mały? Sonia od 3tyg juz sie bawi pluszaczkami zawieszonymi przy leżaczku :tak:
Ale musze wam sie pochwalic - NARESZCIE lezy na brzuszku! I to nie na mnie a na łóżku obok mnie :-):-):-)
Ależ sie ciesze! Strasznie trudno było ja przekonac do tej pozycji. Nie śpi, ale spokojnie lezy, patrzy przed siebie i cycka smoka :tak:
Moze uda sie pierwsza drzemkę zaliczyc :happy2:

ja tez zaczelam wiecej klasc choc na sekudne na brzuch i synek wczoraj jak żółwik wyciagnal szyjke posniosł głowke i obserwowal slicznie :) po 5 minutach widac bylo wielkie zmeczenie wiec przewrocilam i wieczorem znow :) staram sie choc 2 razy dziennie klasc niech cwiczy widze wielkie postepy :) no i uwielbiam jak cos mu nie pasuje wtedy rozmawiam z nim i sie pytam co jemu jest czemu placze ze tak zle mu itp :) wtedy zaczyna zalic sie i cichutkim glosikiem łee łee łee :) hehe słodziak :) a no i od kilku dni slicznie gaworzy smieje sie i próbuje gadac :)

reklama
Do góry