reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

hehe ja nie wiem obiecują biedulce od świąt że to już i dupa niby już a nie już:confused::-D
mimo to myślę, ze jutro Zuzia już będzie głosno kwilić:-D

reklama
Ciekawe czy film obejrzała do końca? Nic nie napisała, że jedzie... od której ona tam jest? Pewnie się pospieszyła... choc 4 cm to juz zawsze coś :tak:

Wpadłam się tylko pożegnać :-) Jutro zmykam do szpitala ... chociaż jest iskierka nadziei, że uda się uniknąć patologii, bo właśnie odchodzi mi słynny czop:-):-):-) trzymajcie kciuki !!!
Jakoś się odezwę, jak się uda wreszcie rozpakować ;-)
Sylwia, trzymam kciuki za Oliwierka!!!
I za wszystkie mamuśki wybierające się na porodówki :tak:

JoL, to trzymam kciuki! :)

edit:
Ja na razie mykam z forum, ale może jeszcze zajrzę jak spać nie będę mogła, hehe. :) Trzymajcie się kobitki i dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Sylwunia myślę o Was intensywnie i będę się za Was modlić :tak:Zobaczysz malutki szybko dojdzie do siebie i już niedługo będziecie mogli pełną piersią odetchnąć i się sobą cieszyć :tak:

Ja tu normalnie widzę zawody Agbar-Paula ;-) Chociaż mam nadzieję, że Agbar to już po jest i teraz np. odsypia. Zaglądałam jeszcze na psiowe forum, na którym Agbar też siedzi, ale tam też jak na razie brak wieści i też dziewczyny przeżywają :-D

A ja mam doła jak nie wiem co, moja matka z bratem przyjeżdżają:sorry2:Mama 28 stycznia, a brat 4 lutego i będą u mnie siedzieć do 14 lutego:szok: Ja chyba oszaleję:baffled: Jak zaczną znowu coś odwalać to po prostu ich walizki za drzwi wystawię, ładnie im podziękuję i niech sobie robią co chcą.
Nika w razie czego załatw mi miejscówkę w Tworkach ;-)

A ja mam doła jak nie wiem co, moja matka z bratem przyjeżdżają:sorry2:Mama 28 stycznia, a brat 4 lutego i będą u mnie siedzieć do 14 lutego:szok: Ja chyba oszaleję:baffled: Jak zaczną znowu coś odwalać to po prostu ich walizki za drzwi wystawię, ładnie im podziękuję i niech sobie robią co chcą.
Nika w razie czego załatw mi miejscówkę w Tworkach ;-)

Matko kochana :szok: może ty ich uprzedź z góry jakie masz plany to zrezygnują:confused: Mama to jeszcze kumam a brat po co, że tak chamsko zapytam :baffled:

Kaja no jak to po co:confused: Żeby znowu się dobrze pobawić, powkurzać mnie, porozwalać kasę itp.:baffled: Już ich dzisiaj uprzedziłam, że sobie żadnych scen w domu nie życzę. Są dorośli, więc jak nawywijają to poniosą tego konsekwencje, ja sobie przez nich nie będę psuła pierwszych chwil z Młodą :tak: Do tej pory nie usłyszałam zakichanego słowa: przepraszam, po tym jak mi na ślubie nawywijali. Udają oboje, że nic się nie stało.
Wolałabym, żeby mój tata przyjechał, ale jego wołami do samolotu nie wciągnę:baffled:

reklama
Kacha- zapowiedz im od razu, że jak mają jakiś numer ci wywinąć, to lepiej niech siedzą w domu.:-p:baffled: dla pocieszenia Kasiu- 2 tygodnie miną i pojadą,a pomyśl, jakbyś miała mieć ich co dzień... i już zaczynasz się cieszyć, ze to tylko 2 tygodnie;-):-D

O- widze ze już zapowiedziałas....

Chyba dla wielu z nas największym stresem będą te rodzinne wizytacje.:no:

Do góry