Kaja_10
Fanka BB :)
Kacha - słusznie im nadmieniłaś... swoją droga współczuje. Dzis czytałam na gazeta.pl na forum o jednej rodzince co uprzykrzała życie dziewczynie w kilka dni po porodzie. Koszmar jakis. Matko jak wiele ludziom brak wyczucia to szok. Ja moich najblizszych juz zaprosilam ale oni jak beda u mnie godzinke to wszystko, inni dopiero jak powiadomie.
Od poniedzialku zaczynają sie u nas ferie ziemowe i dzięki bogu, bo starszy ma nauczanie indywidualne i ja mam w domu 12 nauczycieli w tygodniu. Maja swoj pokoj ale to jest wykonczajace już mnie. Wiec ciesze sie, że 2 tyg bedzie ciszy dla nas bo inaczej odwolalabym w cholere wszystko.
Przypomne, że jestem nauczycielką i z kazdym 2 -3 mn trzeba pogadać. Teraz jak otwierram drziw to musze najpierw odpoewiedzieć "tak.. jeszczesie kulam". "tak jeszcze nie urodziłam" i jak sie czuje itd...

Nadal nie wiem czy się kłaść czy nie ale chyba podejście jakieś zrobie-najwyżej wroce. Matko kochana ostatnia noc w domu bez Tymka...

Od poniedzialku zaczynają sie u nas ferie ziemowe i dzięki bogu, bo starszy ma nauczanie indywidualne i ja mam w domu 12 nauczycieli w tygodniu. Maja swoj pokoj ale to jest wykonczajace już mnie. Wiec ciesze sie, że 2 tyg bedzie ciszy dla nas bo inaczej odwolalabym w cholere wszystko.
Przypomne, że jestem nauczycielką i z kazdym 2 -3 mn trzeba pogadać. Teraz jak otwierram drziw to musze najpierw odpoewiedzieć "tak.. jeszczesie kulam". "tak jeszcze nie urodziłam" i jak sie czuje itd...

Nadal nie wiem czy się kłaść czy nie ale chyba podejście jakieś zrobie-najwyżej wroce. Matko kochana ostatnia noc w domu bez Tymka...

albo nie wrócę i jeszcze jakaś wpadnie na pomysł by do szpitala przyjechać 

;-)
A ty karmisz przez kapturki czy bez? Bo cos pamiętam, że o tym pisałaś i chciałam zapytać czy już odstawiłaś to i bez nakładki Polcia ciągnie czy z?

Ale jestem twarda