Pszczołko zakupy naprawdę udane !!!

ja chyba w sobotę skorzystam,że M w domu i wyskoczę na jakieś zakupy ciuchlandowe
My też mamy cały pokoik Olgi w mebelkach BRW ale seria Indi i jestem bardzo zadowolona - ważne w nich było,że szafa była duża(głęboka) i możemy w niej trzymać nasze wiszące ubrania.
Karolinusia ja tak z ciekawości ostatnio na zakupach w niedziele właśnie w Smyku kupiłam leżaczek, taki zwykły plastikowy - całe 15pln nas kosztował

Olga ładnie w nin leżała ale jest jeszcze za mała (za krótka) bo opierala sie na rączkach bo dupka jej jeszcze do siedzonka nie sięga :-)
FOTELIK DO KĄPIELI FOCZKA TEGA 6 KOLORÓW 0073 (866778827) - Aukcje internetowe Allegro
Widzałan na fotkach
boozkowej,że ma taki materiałowy,ciekawe jak taki się sprawuje - po minie Majeczki widać,że chyba nieźle

Abejka super wyprawa :-) mi bardzo te wózki się podobają jak ktoś zainteresowany dokladne opisy na
zooper.pl ja szukam lekkiej parasolki i jak już to najprędzej z zoopera to Bolero (ale waga prawie 9kg

) - ktoś pytał - tak składa się jak parasolka

prawie
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=rwp16Ti-JeE"]YouTube- Zooper Bolero Stroller[/ame]