Agacia82
Mami :)
Chyba cięzko to stwierdzic, bo w jednym taniej są np. pieluchy, a w innym jeszcze co innego
Zrobiłam rezerwację:
Hotel 'Jan' - Wojcieszyce ko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba cięzko to stwierdzic, bo w jednym taniej są np. pieluchy, a w innym jeszcze co innego
Zrobiłam rezerwację:
Hotel 'Jan' - Wojcieszyce ko
o kochana teraz to sie wykrecaszzdążę, zdążę spoko
prosze jakie pożyteczne zajęcie sobie znalazłaś, jak przystało na Tygrysa
Pierwsze słyszę, ale niech bedzie, zapraszam

o ja nie moge

zaraz przeweruje forum i znajde ci tego posta z zaproszeniemm

no co się stało ?Agaci taki sam lewy post wyszedł![]()

lepiej pozniej niz wcalehheheh a najsmieszniejsze jest to ze moj mowi ze trzeba odsniezyc balkon i to zrobi a ja ze nie ze tak pieknie wygląda jak snieg na nim lezy ale sobie dopiero teraz uswiadomilam ze balkon sie odsnieza dla bezpieczenstwa , tak jak dachy zima kazą odsniezać zeby sie nie zawaliły wiec ja idiotka teraz wzielam sie sama do roboty![]()

no wiesz ja bylam pierwszaale mi post wyszedł
chciałam napisać Blizniaczku że świetna miejscówka
i że teraz to chyba połowa grudniówek będzie chciała się u Blizniaczka zakwaterować![]()