reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Ale to przeciez mozna miec podzielną uwagęObiadki szykujemy![]()

tygrysek82
Ło tak daleko masz pocztę???Znowu mam awizo w skrzynce
Musze iść na pocztę, bo to na pewno kalendarze dla dziadkow a ja juz doczekac sie ich nie moge...
Jak wroci P wezmę jego samochod to nie bede musiala skrobac![]()
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 50zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rok

bo na ten mamy

bo na ten mamy
Ostatnia edycja:
Ło tak daleko masz pocztę???
Nie tak daleko

na drugim osiedlu....ale isc mi sie nie chce bo zimno

i to pewnie wielka paka bo 4 kalendarze
Ostatnia edycja:
Ale to przeciez mozna miec podzielną uwagę![]()
ale komputer w pokoju a obiad w kuchni

tygrysek82
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 59zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rokbo na ten mamy
Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)
aaaaaaaaaa no takNie tak dalekona drugim osiedlu....ale isc mi sie nie chce bo zimno
i to pewnie wielka paka bo 4 kalendarze

hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)ale komputer w pokoju a obiad w kuchni![]()
Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)
aaaaaaaaaa no tak
hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)
Ja bije sie z myslami czy kupowac...ale Julcia dostala talony w ramach paczki ode mnie z pracy i chyba częśc pieniązkow zainwestuje...jak nie trafie w rozmiar to moje kolezanki maja w roznym wieku dzieci i komus go wypchnę

A z tym komputerem masz rację:-)
pyciolek87
Mama Alexa:*
Ja to jestem cały cza sna bb....pomiedzy kuchnią,pokojami a łazienką
ale daje rade...tylko głupio mi pisać tak ,bo sobie pomyślicie ze ja nic calymi dniami nie robie

mimo tego ze spociłam się jak wieprz

ale daje rade...tylko głupio mi pisać tak ,bo sobie pomyślicie ze ja nic calymi dniami nie robie

mimo tego ze spociłam się jak wieprz

reklama