reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Znowu mam awizo w skrzynce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Musze iść na pocztę, bo to na pewno kalendarze dla dziadkow a ja juz doczekac sie ich nie moge...

Jak wroci P wezmę jego samochod to nie bede musiala skrobac:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

reklama
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 50zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rok:tak::tak::tak::tak:bo na ten mamy

Ostatnia edycja:
Mamuski robiace w Realu zakupy w promocji za 59zl sa kombinezony dla maluchow, tzn. kurtka +spodnie na polarze...naprawde fajne ja zastanawiam sie czy nie kupic Julci na przyszly rok:tak::tak::tak::tak:bo na ten mamy

Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)

Nie tak daleko:-D:-D:-D:-Dna drugim osiedlu....ale isc mi sie nie chce bo zimno:no::no::no::no:
i to pewnie wielka paka bo 4 kalendarze
aaaaaaaaaa no tak:-D:-D:-D

ale komputer w pokoju a obiad w kuchni:blink::blink::blink:
hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)

Ja chyba jednak poczekam z zakupem do nastepnej jesieni gdyz nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie potrzebny za rok;-)

aaaaaaaaaa no tak:-D:-D:-D

hhhh to trzeba komputer do kuchni przestawić;-)

Ja bije sie z myslami czy kupowac...ale Julcia dostala talony w ramach paczki ode mnie z pracy i chyba częśc pieniązkow zainwestuje...jak nie trafie w rozmiar to moje kolezanki maja w roznym wieku dzieci i komus go wypchnę:-D:-D:-D:-D

A z tym komputerem masz rację:-)

Ja to jestem cały cza sna bb....pomiedzy kuchnią,pokojami a łazienką:-D:-Dale daje rade...tylko głupio mi pisać tak ,bo sobie pomyślicie ze ja nic calymi dniami nie robie:szok::baffled::sorry2:mimo tego ze spociłam się jak wieprz:szok::-D:-D

reklama
Do góry