reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kurcze mi też podobają się te biustonosze Alles- widziałam je na allegro, ale boje się zamawiać w ciemno, a nie wiem gdzie we Wrocławiu mogłabym je zmierzyć. Może któraś z Was wie.:-)

reklama
z ta podstawka to faktycznie najlepiej spytac kogos kto uzywal. Moze na podforum "rodzenstwo" czy "dzieci rok po roku" (choc na tym drugim to pewnie bardziej o podwojnych wozkach jest).
Ja bede miala prawie 3 lata rownicy, a Jas juz sobie ladnie radzi na spacerach wiec raczje nie kupie, ackzolwiek "nigdy nie mow nigdy" ;-) - zobaczymy jak to bedzie z dluzszym itrasami - to moze byc problem :confused:

Aha - na gazecie jest forum o wozkach - to moze tam spytaj?

Dziewczyny, a co sądzicie o kosmetykach ZiajKa ?
Byłam dziś na zakupach i rzucił mi się w oczy cały asortyment z tej serii.
Zastanawiam się, czy dla dziecka będzie to dobre (bo polskie;-)).
Sama kupiłam sobie na razie płyn natłuszczający do kąpieli, bo niesamowicie przesusza mi się skóra. Pachnie przecudnie:-)
Ale wiadomo, że co dobre dla "starej" skóry, to nie dla noworodka.
Jakie są Wasze opinie?

Ja kupiłam biustonosz do karmienia z firmy mitex. Doradziła mi go kobietka ze sklepu z bielizną DONNA- ma fiżbiny, grube ramiączka, szerokie boczki i ładnie leży.Kosztował 44,50 pln. Zrobiłabym fotkę, ale nie mam chwilowo aparatu:dry:

no wlasnie dzis kupilam z Ziajki :tak:
Patrzylam na inne ale zarowno Nivea jak i jakies inne mialy napisane ze sa od 1 miesiaca, a Ziajka jest od poczatku.
Dla Jasia mialam Hipp ale akurat w sklepie nie bylo wiec nie patrzylam od kiedy go mozna uzywac. Z tym ,ze Jas mial uczulenia rozne (choc raczej nie na kosmetyki) no i na poczatku mylam go mydlem Bambino i smarowalam parafina ciekla i juz.

Poki co kupilam plyn do kapieli natluszczajacy (to oliwka moze by jzu nie byla potrzebna nawet) i krem do pupy. Jak sie nie sprawdzi to starszy brat zuzyje :-D
A ja wtedy siegne po Oilatum.

reklama
Do góry