reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Dzien Dobry

Karola a maz wie,ze dorabiasz po nocach??:-D;-)
Przypomnialo mi sie jak sama robilam za opiekunke,jeszcze w niemczech.Super sprawa,nie dosc,ze sie dobrze bawisz,to ci jeszcze placa.A,za dzieciaczki o 21 najpozniej juz spaly to placili za ogladanie TV.Ale ja wiekszosc za dnia pilnowalam,wiec troche roboty przy tym bylo:tak:chociaz ja w krainie gier,plastelin i wycinanek czuje sie jak w domu
A co do bolu krzyza to wychodzi na to,ze ja od 5 lat mam juz z gorki;-)

Anna 117 moja Mala dzisiaj spokojniej spala,a jak u was??Jessi budzi sie czesto,ale nie wiem czy to glod bo prawde powiedziawszy zaskakujaco szybko zasypia jak tylko cycusia poczuje w buzi,ale moze byc tez tak,ze nie zdarzy sie do konca najesc,zasnie i za 2h od nowa ta sama historia.

A wczoraj sciagnelam troche pokarmu i Tatus karmil z butli:-)ale mala miala :confused:

Milego dnia kobietki

Czesc dziewczyny :-)

roche mnienie bylo, ale Asia jest coraz to bardziej płaczliwa juz nie wiem jak jej pomoc ... meczy się bidulka ...:-( moze maciejakis pomysł jak jej ulżyć bo ja już nie mam pojecia ..
dziś w planach mamy dom i tylko dom szkoda mi ją gdzie kolwiek brać na spacer ...
ok lece troszke poczytać co tam u was :-)
buziaczki dla wszystkich dzieciaczków i ich mamus :-) :-)

a i musze sie pochwalic, ze zdecydowalismy się na ten wyjazd w lutym i do ej Białogóry nad morze co bira doradziła :-) myślę że to bedzie strzał w dziesiątke :-)

reklama
Do góry