reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzien Dobry
Karola a maz wie,ze dorabiasz po nocach??
;-)
Przypomnialo mi sie jak sama robilam za opiekunke,jeszcze w niemczech.Super sprawa,nie dosc,ze sie dobrze bawisz,to ci jeszcze placa.A,za dzieciaczki o 21 najpozniej juz spaly to placili za ogladanie TV.Ale ja wiekszosc za dnia pilnowalam,wiec troche roboty przy tym bylo
chociaz ja w krainie gier,plastelin i wycinanek czuje sie jak w domu
A co do bolu krzyza to wychodzi na to,ze ja od 5 lat mam juz z gorki;-)
Anna 117 moja Mala dzisiaj spokojniej spala,a jak u was??Jessi budzi sie czesto,ale nie wiem czy to glod bo prawde powiedziawszy zaskakujaco szybko zasypia jak tylko cycusia poczuje w buzi,ale moze byc tez tak,ze nie zdarzy sie do konca najesc,zasnie i za 2h od nowa ta sama historia.
A wczoraj sciagnelam troche pokarmu i Tatus karmil z butli:-)ale mala miala
Milego dnia kobietki
Karola a maz wie,ze dorabiasz po nocach??

Przypomnialo mi sie jak sama robilam za opiekunke,jeszcze w niemczech.Super sprawa,nie dosc,ze sie dobrze bawisz,to ci jeszcze placa.A,za dzieciaczki o 21 najpozniej juz spaly to placili za ogladanie TV.Ale ja wiekszosc za dnia pilnowalam,wiec troche roboty przy tym bylo

A co do bolu krzyza to wychodzi na to,ze ja od 5 lat mam juz z gorki;-)
Anna 117 moja Mala dzisiaj spokojniej spala,a jak u was??Jessi budzi sie czesto,ale nie wiem czy to glod bo prawde powiedziawszy zaskakujaco szybko zasypia jak tylko cycusia poczuje w buzi,ale moze byc tez tak,ze nie zdarzy sie do konca najesc,zasnie i za 2h od nowa ta sama historia.
A wczoraj sciagnelam troche pokarmu i Tatus karmil z butli:-)ale mala miala

Milego dnia kobietki
Czarna_Smoczyca
anna117
Bry Bry
Moaj poslala od 0.00 do 6 rano
ale co jakios mi od 2 dni malo je..nie wiem czy sie martwic?
Moaj poslala od 0.00 do 6 rano

Czarna_Smoczyca
Bry Bry
Moaj poslala od 0.00 do 6 ranoale co jakios mi od 2 dni malo je..nie wiem czy sie martwic?
![]()
A po czym kochana stwierdzasz,za malo je??Jesli nie wypija tyle co kiedys z butli to moze ci sie udalo i masz wiecej pokarmu w piersiach i Amelka sie najada,wiec nie potrzebuje juz tyle dokarmiania.
nikita112
żona i matka :-)
Czesc dziewczyny :-)
roche mnienie bylo, ale Asia jest coraz to bardziej płaczliwa juz nie wiem jak jej pomoc ... meczy się bidulka ...:-( moze maciejakis pomysł jak jej ulżyć bo ja już nie mam pojecia ..
dziś w planach mamy dom i tylko dom szkoda mi ją gdzie kolwiek brać na spacer ...
ok lece troszke poczytać co tam u was :-)
buziaczki dla wszystkich dzieciaczków i ich mamus :-) :-)
a i musze sie pochwalic, ze zdecydowalismy się na ten wyjazd w lutym i do ej Białogóry nad morze co bira doradziła :-) myślę że to bedzie strzał w dziesiątke :-)
roche mnienie bylo, ale Asia jest coraz to bardziej płaczliwa juz nie wiem jak jej pomoc ... meczy się bidulka ...:-( moze maciejakis pomysł jak jej ulżyć bo ja już nie mam pojecia ..
dziś w planach mamy dom i tylko dom szkoda mi ją gdzie kolwiek brać na spacer ...
ok lece troszke poczytać co tam u was :-)
buziaczki dla wszystkich dzieciaczków i ich mamus :-) :-)
a i musze sie pochwalic, ze zdecydowalismy się na ten wyjazd w lutym i do ej Białogóry nad morze co bira doradziła :-) myślę że to bedzie strzał w dziesiątke :-)
anna117
Czarna no wlasnie nawet nie ruszyla jak o 6 rano wstala butli nie tknela...
anna117
a no i dalej spi...
reklama
anna117
Czarna ale fajniutka ta twoja malutka moja tez juz gaworzy