Daria_b525
Fanka BB :)
Dobranoc dziewczyny... ide sie wykapac i do lozeczka, bo rano musze jechac po zwolnienie do gina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
właśnie nie usmiecha mi sie to ale mama powiedziałam że nie będzie kupować mi jednorazowych pieluch bo są za drogiei że ona uzywała też tetry, no ja osobiście wolałabym pampersy , jak mój znajdzie pracę to moze będą wtedy pampersy
![]()
Wszystko juz porobilam a jednakspac mi sie nie chce ,wypilam ciepla miete i mam nadzieje ze cos pomoze)podobno jak sie wypije przed snem to pomaga zasnac i uspokaja .Mysle i mysle wystarczy tylko ze zamkne oczy i od razu mysle o porodzie o mojej myszce jak bedzie wygladac do kogo bedzie podobna i juz nie moge normalnie nieraz wyrobic tak bardzo bym ja juz chciala tulic i calowac
Tak sobie marze ze zawsze po kapieli ja tak naolifkuje i bedzie taka pachnaca perelka
i bede ciagle na nia patrzec i nigdy nie bede miec dosyc
ach kiedy bedzie ten marzec
![]()
Hehe ja tam wolałabym takie gotowe- powiedzmy 2 letnie. Żeby potrafiło powiedziec czego chce a nie drzec gumiora a Ty sie domyslaj o co kaman.Tia, i żeby jeszcze na zawsze takie małe toto zostało. A po kilku latach będziesz miała już dosyć, a tu trzeba się "męczyć" do końca zycia![]()
A podobno rodzice potrafią rozróżnić o co takiemu małemu rozdarciuchowi chodzi.Przekonamy się w praktyce. I to całkiem niedługo
![]()
a co myślicie by stosować pieluchy tetrowe zamiast pampersów??
ja zamierzam używać tetry...jednorazówki tylko na noc i jakieś wyjścia...zwłaszcza, że wczoraj czy przedwczoraj mówili w tv ze pampersy są niezdrowe na klejnociki chłopców![]()