reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wyprać mogę...ale to pomysł J żeby na tetrze wychować dzieciaka, więc to on będzie prasować...a żeby dziecko nie przemokło to się ceratke na tetre zakłada :-)
zobbaczę po którym razie sie znudzi prasowanie mojemu J...:-D

reklama
wyprać mogę...ale to pomysł J żeby na tetrze wychować dzieciaka, więc to on będzie prasować...a żeby dziecko nie przemokło to się ceratke na tetre zakłada :-)
zobbaczę po którym razie sie znudzi prasowanie mojemu J...:-D

stawiam , ze miesiaca nie pociagnie :-D

kurcze.. nie moge spac.. wyprawilam meza do pracy i sie denerwuje chyba .. jak mu pojdzie ten pierwszy dzien...

pierwsze dni w nowej pracy są ciężkie...ale chyba bardziej dla kobiet :-D
Na pewno Karol da sobie radę :-)

ja tez juz mojego wysłałam do pracy...w brzuchu mi burczy ale nie chce mi się wstać... mobilizuję się bo czeka mnie dziś sprzątanie :baffled: a taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mi się nie chce...dobrze ze mały metraż to szybko ogarne :-D

Wstalam pol przytomna ale wstalam :)popijam kawe zaraz lece pod prysznic i jade zalatwiac sprawy mam nadzieje pomyslnie :)Jeszcze ciemno na dworze :)Milego dnia brzuszki :)Ach takie male tez jest fajne takie kochane :))

candy - próbuj tłumaczyć , choć moja jest identyczna, jak coś zaczniemy gadać o pieluszkach to ta mówi że pampersy to nie bo drogie, niezdrowe itp, tylko tetrowe. Ja kupię trochę tych tetrowych i jak pójdę do pracy i ona się będzie opiekować to będę jej podrzucać te tetrowe ;) , a najlepiej niech je sobie trzyma u siebie . No u Ciebie troszkę inna sytuacja ale może z czasem jej wytłumaczysz , albo sama zrozumie.

mcgosia
- moja też to oglądała :-) i się nasłuchała, tylko tam było o tych naturalnych pieluszkach do prania , jak pampersy wyglądające- tylko że 1 szt. ok 30 zł. a jak jej wytłumaczyłam że te też trzeba zmieniać bo dziecko rośnie to zwątpiła :-D. Choć szczerze to niewiem czy napewno je trzeba zmieniać ;) :-D:-D:-D.

Witam sie j ja :)

Nocka jak zwykle super, ja wogole od pocxzatku ciazy spie jak niemowle, nawet mi brzucvh nie przeszkadza, a mam juz pokazny :))

Mysz pocieszylas mnie troche, ja tez mialam cukier ponizej normy, nie bede panikowac, w koncu to lekarz i nie jedna ciaze juz prowadzil wiec nie bede sie spierac...

Moniazuber ja ez mialam podobna sutyacje w sklepie, przed swietami babka mnie pyta przy kasie: wykluje sie pani przed tymi swietami ? :szok: A ja na to ze owszem ale przed wielkanocnymi! ;-) głuipio sie jej zrobilo i sie zamknela, od tamtej pory jej nie lubie ;-)

Młoda Mamusia trezymajcie sie dzielnie w dwupaku, tezymam kciuki za dobre wyniki!!! :**

Co do karty ciazy to ja mam załozoną od 6 tyg wiec sie nie martwie, ale wg to głupota z tymi przepisami...

Ni9e wiem kompletnie co na obiad zrobic, co wy dzis pichcicie??

Aha ide prtzeczytac smsa od Tabasi..

A co do becikowego - ja na pierwszej wizycie byłam u innej gin, a u mojej dopiero w 11 tyg. I moja założyła mi kartę , dobrze że zostawiła miejsce na 1 wizytę . Ostatnio mówi no kurcze co my zrobimy , bo te becikowe, a tu 11 tydz pierwsza wizyta - tra ta ta . Wiecie o co jej chodziło. Kasa. Aż mi się zagotowało. Ale wzięłam kartę i poszłam do pierwszej co u niej byłam , i bez problemu wpisała mi że wizyta wtedy się odbyła.
Nie dość że kasę bierze za wizytę to jeszcze jej mało. Zamierzam ją zmienić, ale to już po porodzie.

reklama
dzis w tvn24 mowili, ze jakas stacja meteorologiczna z rosji, ktora robi prognozy dlugoterminowe, podala ze w lutym temp beda od -15 do -28 stopni !!! sie jeszcze okaze ze w marcu srodek zimy dalej bedzie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry