Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesli bóle są systematyczne idź kobieto do lekarza![]()
ta moja lekarka jest OK, ale jak sie cos dzieje to chyba panikuje za bardzo
no i nie mam z nia w ogole kontaktu:-( na wizyty musze sie umaswiac z miesiecxznym wyprzedzeniem a jak juz jestem na wizyte np na 16 to wchodze o 17 albo i pozniej:-( dodatkowo zawsze wszystko robi szybko bo wiadomo ma duzo pacjentek wiec chce sie wyrobic, a jak sie cos dzieje moge oczywiscie podjechac i ona przyjmie , ale czekam np 1h alboi dłuzej bo ona ma swoje pacjentki godzinowo. Sama nie wiem co mam z nia zrobic :-(nie są systematyczne co jakis czas mam taki skurcz a potem puszcza niby to normalne tak mi lekarka mowila, ale czy na pewno?
Mama Aneta dostałas ode mnie zaproszenie do grupy dyskuzyjnej?
Może nie zmieniaj całkowicie tylko choć do dwóch a to jest lekarz państwowy czy prywatny .Ja mam prywatnego którego znam od lat prowadziłmoją 1 ciąże i ciąże mojej mamy ale dodatkowo zapisałam się państwowo bo nie chce płacić za wszystkie badania ;-)ja sie zastanawiam nad zmianą lekarzata moja lekarka jest OK, ale jak sie cos dzieje to chyba panikuje za bardzo
no i nie mam z nia w ogole kontaktu:-( na wizyty musze sie umaswiac z miesiecxznym wyprzedzeniem a jak juz jestem na wizyte np na 16 to wchodze o 17 albo i pozniej:-( dodatkowo zawsze wszystko robi szybko bo wiadomo ma duzo pacjentek wiec chce sie wyrobic, a jak sie cos dzieje moge oczywiscie podjechac i ona przyjmie , ale czekam np 1h alboi dłuzej bo ona ma swoje pacjentki godzinowo. Sama nie wiem co mam z nia zrobic :-(