reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

hahaha widzę ze i mag poleca sprzedawcę "rodzyneczki" :-D

dzięki mag też mam na taką oko...tylko ja to chyba 12-częściową kupię

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a zamawialyscie moze przez all ciuszki?? ja caly czas mam dylemat, bo w sklepie jednak sa drozsze ...kto mi cos poleci ? bede wdzieczna

hahaha widzę ze i mag poleca sprzedawcę "rodzyneczki" :-D

dzięki mag też mam na taką oko...tylko ja to chyba 12-częściową kupię

ja tez u niego kupowalam :-) kupilam min. posciel do wozka i facet dzwonil zapytac czy moga mi wyslac posciel z kroliczkiem bo na zdjeciu byla ze slonikiem ale juz tej nie maja.... ja zaczelam sie smiac bo mi wszystko jedno czy slonik czy kroliczek a on " no wie pani, niektorzy ludzie robia z tego wielki problem wiec wole dzwonic "
tak wiec o klineta dbaja :)

Dziewczyny a zamawialyscie moze przez all ciuszki?? ja caly czas mam dylemat, bo w sklepie jednak sa drozsze ...kto mi cos poleci ? bede wdzieczna

Ostatni moj zakup to body z dlugim rekawem, jakosc bardzo dobra, srednia cena 5,50-6,50 za szt i polspiochy u tego sprzedawcy: Informacje o Użytkowniku karolina8111 - Aukcje internetowe Allegro

Kupowalam tez u tego sprzedawcy, ale to ze wzgledu na napis "jestem aniolkiem tatusia" niz cene Informacje o Użytkowniku RYS47 - Aukcje internetowe Allegro

tylko raz sie nacielam przy kupnie na allegro dla dziecka, ale to kupilam uzywane 30 szt - okazalo sie ze do uzytku nadaje sie moze 1/3

Też polecam sprzedawce "rodzyneczki":-) pieniadze przelałam w sr wieczorem w pt wysłał towar w pn miałam juz paczke;-)

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore kupily butelki z tommee teppe:confused: Czy wasze butelki mają czarny napis tej firmy czy tłoczony? Bo ja mam czarny i butelki wydają sie podróbkami i wogle takie małe granaty:baffled: na zdjeciu na allegro lepiej sie prezentowaly a tak wygladają na jakąś tanią chińszyznę:dry: Kupilam wogle zestaw startowy teramoopakowanie szczotke do butelek i zakretni ogolnie wydalam 130 zł i jestem srednio zadowlona :baffled:

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore kupily butelki z tommee teppe:confused: Czy wasze butelki mają czarny napis tej firmy czy tłoczony? Bo ja mam czarny i butelki wydają sie podróbkami i wogle takie małe granaty:baffled: na zdjeciu na allegro lepiej sie prezentowaly a tak wygladają na jakąś tanią chińszyznę:dry: Kupilam wogle zestaw startowy teramoopakowanie szczotke do butelek i zakretni ogolnie wydalam 130 zł i jestem srednio zadowlona :baffled:

Sprawdzilam i moje maja napis tloczony - 260 ml, ale butelki 150 ml maja czarny

Też polecam sprzedawce "rodzyneczki":-) pieniadze przelałam w sr wieczorem w pt wysłał towar w pn miałam juz paczke;-)

moje butelki maja napis tłoczony...za 3szt zapłaciłam prawie 40zł

reklama
te szpitalne koszule to u nas byly takei wiazane na troczki co mnei by troche krepowalo bo troczk iczesto sa pourywane...
Ja jednak wole swoje. Ale generlanie bede miala 4 i jakby nei wiadomoc o sie dzialo to jeszcze 2 letnie w domu sa wiec spoko :-D
Jeszcze tez zalezy ile sie lezy -0 jak wszystko jest ok z dzieckiem to bodajze 3-4 dni i do domu wiec w ty mrpzypadku mnostwo koszul sie nie przyda :-D no ale ja poprzednio lezalam tydzien bo Jas mial antybiotyk

Do góry