reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
a ja też kupuje podkłady takie do majtek i takie żeby sobie pod pupę podłożyć :tak: Bo się ostatnio mi przydały, nawet mój szpital takie ma na "liście do porodu". Mi się przydały ze względu na CC (nie czuć w pierwszej dobie jak coś przecieka). Ale późnej też spałam z mniejszym stresem że coś przecieknie. No i jak Olka przewijałam na szpitalnym łóżku to też na tym (smółkę zrobił gdy mu pupę wycierałam i dobrze, że podkład miałam:-D)

No to kurza dooooopa moje wszytkie butelki czyli az 5 maja czarne napisy:baffled: a kupoawalam u sprzedawcy " rodzyneczki ":baffled: wygladaja na podróbki:wściekła/y: w sumie za 70 zł caly zestw startowy to czego mozna sie spodziewać:wściekła/y:

No to kurza dooooopa moje wszytkie butelki czyli az 5 maja czarne napisy:baffled: a kupoawalam u sprzedawcy " rodzyneczki ":baffled: wygladaja na podróbki:wściekła/y: w sumie za 70 zł caly zestw startowy to czego mozna sie spodziewać:wściekła/y:

kurcze.. tez chcialam kupic buteleczke TT, ale moze kupie Canpol?

dziewczyny w ogole czy te buteleczki antykolkowe to kolejny wynalazek zeby kase zbic?

dronka a one jaka pojemność maja? bo patrze właśnie u tego sprzedawcy, ze te 150ml maja czarny napis. :tak:

reklama

wiesz, ja kupilam u nich butelke 260ml , ma tloczony napis ale tez wydala mi sie bardzo tandetna, jakas taka plastikowa, cienka
ja mam Syna butleki Dr.Browns i one jakoscia sa o niebo lepsze
ciekawa jestem czy to wszystkie TT sa takie czy oni sprzedaja jakies lewe

a majtki to moim zdaniem najlepsze siateczkowe , sa bardziej przewiewne, duzo duzo lepsze

Do góry