reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kurcze te półśpiochy to świetna sprawa...byłam wczoraj w hurtowni dla dzieci...i tam były takie fajne, słodkie....ale się wstrzymałam....zresztą i tak dostałam ochrzan od mojego J bo kupiłam małemu 2 pary skarpetek - maluch ma ich sporo ale wszystkie używane to chciałam aby miał coś nowego i coś ode mnie :sorry2: Dobrze że J nie wie ile za wszystko zapłaciłam:evil::evil::evil:

reklama
kurcze.. tez chcialam kupic buteleczke TT, ale moze kupie Canpol?

JA teraz bym kupila Aventu:sorry2:

dronka a one jaka pojemność maja? bo patrze właśnie u tego sprzedawcy, ze te 150ml maja czarny napis. :tak:
2x150ml i 2x260ml i taka z dziubkiem i wszytko ma czarne napisy:wściekła/y:

wiesz, ja kupilam u nich butelke 260ml , ma tloczony napis ale tez wydala mi sie bardzo tandetna, jakas taka plastikowa, cienka
ja mam Syna butleki Dr.Browns i one jakoscia sa o niebo lepsze
ciekawa jestem czy to wszystkie TT sa takie czy oni sprzedaja jakies lewe
Takiego samego zdania jestem...one są lewe zdecydowanie...jestem zła na siebie ze dalam sie tak nabrac a przeciez wiadomo nic nie ma za darmo 70zł za butelki gdzie normalnie ledno bym 3 kupiala tej firmy

A ogolnie to ja kupialm takie zestaw startowy ktory zawiera 5 buetelek , 2 smoczki dodtakowe na butelki i 1 zwykly smoczek - I TU SĄ TŁOCZONE NAPISY A W RZECZYWISTOSCI CZARNE TANDETNE NAPISY KTORE PEWNIE PRZY MYCIU SIE WYTRA:wściekła/y:
Tommee Tippee ZESTAW STARTOWY 0%BPA megapromocja! (885319737) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
dronka nie ma co się denerwować...Przejdź się do jakiegoś sklepu gdzie maja produkty TT i obejrzyj tam ten zestaw startowy...sama u tego sprzedawcy kupiłam 3 butelki...ale na tygodniu a moze w piątek podejdę do SMYKA i tam lookne jak to wygląda...póki co się nie nerwuję!:sorry2:

ja kupiłam TT bo zamierzam i laktator TT kupić, więc butelki będę wkręcać od razu pod laktator

ja tez mam zamiar kupić te Lovi... coś mnie butelka samosterylizująca przekonała :-D
avent jest też super - 3 lata i butla dalej zdolna do swych funkcji.
Dla mnie butelka musi mieć szeroką szyjkę, te wąskie by mnie wkurzały przy wsypywaniu mleka.:wściekła/y:

Dziewczyny, a może po prostu firma TT wyrobiwszy sobie markę postanowiła pójśc po kosztach i zamiast (zapewne droższych) tłoczonych napisów zrobili te czarne?
Ja osobiście kupiłam avent, więc nie wiem. Mam też kilka rzeczy TT, ale akurat nie butelki.

reklama
wlasnie przyszlo lozeczko.. i wiecie co?
ma peknieta okleine... no szlag czlowieka moze trafic !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

4B Klupś SAFARI STYLOWE ŁÓŻECZKO NOWOŚĆ 24H (892521986) - Aukcje internetowe Allegro

nie na tej czesci co jest zyrafa tylko na drugiej, na tej gornej jasnej czesci... :wściekła/y::wściekła/y:
Monia zażądaj wymiany ew. wystaw mu odpowiedni komentarz na allegro
przecież tak nie można... a jeszcze napisane, że I gat. :dry:
no i napisane, że gwarancja obejmuje 24 m-ce!!!!

Do góry