moniSkaBe
Fanka BB :)
hmm.. kurcze .. nawet zeby wybrac malenka buteleczke to trzeba sie niezle naglowic 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Dziewczyny a zamawialyscie moze przez all ciuszki?? ja caly czas mam dylemat, bo w sklepie jednak sa drozsze ...kto mi cos poleci ? bede wdzieczna
litosci nie macie 

) z frotty bo sam w sobei jest zimny taki ceratowy. Mozna oczywiscie recnzik polozyc ale jak dzieck ozacznie sie wiercic to szalu mozna dostac z tym pozwijanym recznikiem.
a potem zamiast smockzow ustniki sie naklada i jzu jest butelka dla starszego 
ja mialam dwa zestawy poscieli z ochraniaczami wiec nawet dalam obydwa. W miejscu gdzie ja mialam twarz to ochraniacz jakos opuscilam nieco zeby synka widziec i spoko bylo - nie musialam cala siadac na lozku za kazdym razem jak steknal 

Tommee Tippee BUTELKA 150 ml 0% BPA MEGAPROMOCJA! (878512770) - Aukcje internetowe Allegro
te maja przezroczysty napis.
tylko ze to jedna butelka z zestawu wyciagnieta.

Monia chce ku[pic wiecej rzeczy, pare spioszków, pajacy, kaftanikow i polspiochów