reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
alescie sie rozpisaly... :szok: litosci nie macie :-D

ja sobei nie wyobrazam nie miec tych majtek - co innego jak leze, ale jak chodze to bez przesady... u nas jest pokoj odwiedzin (nie ma wizyt na sali) wiec takei dreptanie z podkladem i zaciskanie go udami to jakis koszmar... :szok:

te podklady (kwadratowe) to juz kiedys pisalam - u nas bezposrednio po porodzie dostal osie jeden a potem drugiego dac nie chcialy bo to niezdrowe, bo folia itp no i mozna bylo dostac zwykle przescieradlo. Ale chyab tym razem wezme sobei jeden czy dwa ze soba - generlanei to przydawaly m isie tez jak w jakims hipermarkecie musialam na ogolnodostepnym przewijaku przewijac synka :tak:

Przewijak taki na lozeczko czy do polozenia moim zdaniem sie bardzo sprawdza - latwiej jest rpzewijac stojac niz siedzac na kanapei i sie pochylac - ponoc plecy bola no i jest niewygodnie jakos (mi bylo). aha - a na przewijak radze pokrowiec (a nawet 2 - zwlaszcza dla mam chlopcow :-D) z frotty bo sam w sobei jest zimny taki ceratowy. Mozna oczywiscie recnzik polozyc ale jak dzieck ozacznie sie wiercic to szalu mozna dostac z tym pozwijanym recznikiem.

Co do butelek to ja kupilam zestaw startowy Avent - przy Jasiu sie sprawdzily te butelki wiec i tu mysle ze bedzie podobnie :tak: a potem zamiast smockzow ustniki sie naklada i jzu jest butelka dla starszego :tak:

Ochraniacz na lozeczko mam i uwazam ze to dobry pomysl - Jasiek sie dosyc rzucal a to jednak troche amortyzuje uderzenie :tak: ja mialam dwa zestawy poscieli z ochraniaczami wiec nawet dalam obydwa. W miejscu gdzie ja mialam twarz to ochraniacz jakos opuscilam nieco zeby synka widziec i spoko bylo - nie musialam cala siadac na lozku za kazdym razem jak steknal :tak:

ufff... ale sie nawymadrzalam :-D

Monia chce ku[pic wiecej rzeczy, pare spioszków, pajacy, kaftanikow i polspiochów

to może lepsza będzie jakaś hurtownia internetowa??? bo na allegro trudno znaleźć kilka tanich rzeczy u jednego sprzedawcy...oni najczęściej przeceniają 1-2 rzeczy a na innej nadrabiają...no i dziwnie sobie za przesyłki liczą:sorry2:

reklama
Do góry