A ja mam dzisiaj zmuła- byłam na tej ucelni- niestety dzisiaj tluklam sie autibusami i o mało ducha nie wyzionęłam. Nigdy bym nie przypuszczała, że mnie to tak zmęczy- w związku z tym po powrocie do łóżka i dopiero, co wstałam.
A teraz napiszę pracę zaliczeniową i poproszę kogoś, żeby mi ją dostarczył, bo ja już się jutro nigdzie nie ruszam...oj nie.
A teraz napiszę pracę zaliczeniową i poproszę kogoś, żeby mi ją dostarczył, bo ja już się jutro nigdzie nie ruszam...oj nie.
. ma-sa-kra ! nie dosc, ze wymarzlam, to jeszcze po tym bieganiu brzuch mnie zaczął boleć :-(. mam nadzieje, ze po tym jednorazowym maratonie dzidziulkowi nic nie bedzie.

Ale rano było już wszystko ok
Zmykam zjeść kolacyjkę
bo co mnie interesuje, ze ona sie spoznia 20mminut do pracy a potem idzie sobie pogadac z innym lekarzem? Na moją wizyte jest przeznaczone 20 minut i tyle chce. Wiesz kolejne to to, ze trza sie zapisywac z miesięcznym wyprzedzeniem, ale jak sie cos dzieje, to nie mam z nia w ogole kontaktu i to mnie wkurza - moge jej maila wysłac, ale odpowiada na niego po 4-5 dniach