kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
witaj, widzę cię co by nie było :-)Witaj Kasiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
witaj, widzę cię co by nie było :-)Witaj Kasiu
No brzusio to faktycznie gdzieś mi się zapodziałobie jesteście chudzinki Matysia taki płaski brzuch super :-)

muszę popisać bo mam doławy mi na pewno humor poprawicie ;-)

:-):-):-) ;-);-);-)
:-):-) taki tu tłok ostatnio.

co się stało ?????muszę popisać bo mam doławy mi na pewno humor poprawicie ;-)
WitajCześć Kasiu:-)
M&m,s....nie martw się o podium...nikt Cie z niego nie zrzuci;-)

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddobrze że jesteś, broń mnie, spychają mnie z podium "szczupłej" znaczy dopychają się do mnie.:-):-):-) ;-);-);-)
trzeba większe podium zrobić. .... Bo już się moje kosmetyki nie mieszczą.:-):-) taki tu tłok ostatnio.:-d:-d:-d
witaj, widzę cię co by nie było :-)

dobre
pewnie, to idziemyIdzie ktoś na dymkaMalinkooooo....bo chyba tylko my dymiace?
![]()

M&m,s....nie martw się o podium...nikt Cie z niego nie zrzuci;-)