reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
zapomniałam was zapytać, macie może dziwne kłucia tak jakby w spojeniu łonowym?

od rana mnie tak dziwnie kłuje,hmmm...

mag powiem Ci ze dzisiaj w nocy pierwszy raz miałam takie kłócia, w ogóle to dziwnie się w nocy czułam...brzuch jakoś twardzy, Mikołaj delikatniej kopał (za to teraz nadrabia :-D)

Witam dziewczyny.

Dokładnie tak samo pomyślałam.Ale mój mąż chciał mieć bliżnięta ale nie wyszło.

W sumie taka radość za jednym zamachem:-p.

Powiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???

jak taki masaż wygląda? ...mój J chciał się wczoraj sexować ale doszedł do wniosku że po kimś (czyt. ginekolog który mi tam grzebał) nie będzie :-D:-D:-D Tak więc pomasować bym się mogła. :-p

Witam w piątkowy poranek.Dostałam dzisiaj nakaz od M-leżeć.Wczoraj tak mnie dół brzucha bolał przy chodzeniu,że nie pozostał na to obojętny...i dobrze.Przecież jesteśmy już w 8 miesiącu i jest co raz trudniej,to niech mężowie o nas dbają.

ja też padnieta po nocy. No i juz po wizycie u lekarza. Okazało sie ze ma zapalenie tchawicy i znowu antybiotyk - rovamycyna. Dopiero w sobotę skończyłam Duomox brać. Do tego babka powiedziała ze kiepsko z tym moim kaszlem i koniecznie za 5 dni do kontroli
O kurcze :baffled: Niewesolo!
Trzymaj sie kochana!

Powiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???
Ja nie masuje, bo mi sie nie chce :zawstydzona/y: Len!

Mój jest niewzruszony, śpi jak kamień a ja się dziwie jak tak można gdy się tak kręce i stękam :confused::confused:
Ja tylko czekam, az ktorejs nocy moj mnie opierdzieli, ze sie tak wierce :-D:-D:-D
Ale jak na razie nic nie mowi ;-)

musisz głośniej postękać:-D:-D:-D:-D:-D

mój się budzi za każdym razem, jak wstaję siku i pyta czy wszystko ok:-D

mój też się budzi jak ja wstaję siku...ale to jego wina bo nie pozwala mi spać z kraja łóżka i musze przez niego się przetaczać wstająć...:-D...wtedy zawsze głupio pyta "gdzie idziesz?" i zaraz się śmieje bo oczywiste jest że siusiuuuuu :-D

Witam :)

Co do mężów, mój jakiś czas temu wyprowadził się do pokoju obok :D Mówi, że ja i synek spać mu nie dajemy, zresztą z nim mi jest ciasno i ja się nie wysypiam, potrzebuję połowy łóżka, aby się przewrócić, drugą połowę ten największy w rodzinie, czyli Dawid, a dla tatusia miejsca brak :-p:-D

Wczoraj z ciasta nic nie wyszło :p Zrobiłam późny obiad, makaron z kurczakiem i brokułami w sosie serowym, pyszności, i już mi się nic nie chciało nic słodkiego :-p

Jutro na ferie przyjeżdża mój 13 letni brat, także bardzo się cieszę :) Zawsze coś pomoże przy Dawidku.

Miłego dnia życzę!

A czy dzisiaj nie miała mieć USG Agniesiak85?? Bidulka, która jeszcze płci nie zna :-p

mloda mamuśka słuchaj męża i odpoczywaj:-D

mrozik - jejku współczuję, kolejny antybiotyk - jedz dużo jogurtów na florę bakteryjną:tak:

ccaroline - ja to bym bez M się nie wyspała, przewalam się po nim, ale muszę czuć, że jest obok i przytulic się;-)

mcgosia - dziwne te ukłucia, tak jakby mnie kopał pod pęcherzem? w szyjkę? nie potrafię umiejscowić

reklama
MCgosia należy wprowadzić kciuk do pochwy i masowaś lekkko uciskając ścianki pochwy i przesuwać rytmicznie wg wskazówek zegara od 3 do 9.

Oczywiście najpierw dać na palec olejek.

Do góry