reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sencilla zdrowki dla marysi
Aniahaven ja skonczylam prace o 12, ale o 13:15 mialam klientke na pazury, wiec znowu pracowalam :-D I w dodatku tyle sie przy niej nerwow najadlam ze szok.
Umawiala sie ze mna na samo utardzanie, przyszl ai mwi ze jednak chce przedluzyc z frenchem.
To zrobilam jej :tak: Po 1 pazurze stwerdzila, ze robie za duza linie usmiechu i ze to nienaturlanie wyglada i ze jej mezowi nie bedzie sie podobac, wiec mam robic mniejsza. To pokornie robilam :tak: Skonczylam a ona: wiesz co jendak sa za dlugie skroc je :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Skrocilam...
Mowie do niej ze chce zrobic zdjecie, a ona ze nie, bo nie ubrla zadnych pierscionkow :szok: A co ja cholera pierscionkom zdjecie che robic czy pazurom :sorry2:
wkoncu poszla do domu z takimi pazurami...
przed i po

Załączniki

• IMG_4562.jpg
    IMG_4562.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_4577.jpg
    IMG_4577.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 44
czesc dziewczyny
a mnie chyba cos lapie:wściekła/y::wściekła/y: jeszcze prubuje sie ratowac jakimis aspirynami,moze pomoze:confused: czekam zeby mlodego wykapac pozniej miska kapusniaku aspiryna i do wyra
Sencilla witaj, wreszcie dojechalas:tak: a co z Marysia:confused::confused: lepiej juz
Karola zycze szybkiej io sprawnej przeprowadzki:-)
slyszalyscie jakie mrozy w Polsce:szok::szok::szok::szok: masakra, zeby tylko to tutaj nie doszlo

reklama
Do góry