Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny mam pytanie co sądzicie o detektorach tętna u plodu warto to kupić?

Witam późnym wieczorem,
byłam dzisiaj na badaniach genetycznych i dzięki Bogu wszystko jest ok.:-) Dzidziolek ma dwie rączki i dwie nóżki i mierzy 4 cm i 81 mm (bez nóżek). Fałd karkowy ma 1 mm i wyraźnie widać kość nosową także lekarz mówi, że jest w porządku. Widziałam też żołądek i pęcherz... oczywiście dzidziolka nie mój;-) Dużo strachu ale cieszę się że tak się skończyło... przynajmniej do następnego badania
Fotkę wstawię pod odpowiednim tematem

Mój lekarz to dr Koza, nie wiem gdzie chciałabyś rodzić, bo ja na Łubinowej, więc poszłam do lekarza, który tam pracuje..koszt wizyty 130 zł, dużo ale na prawdę na każdej wizycie USG, l4 bezproblemowe no i odpowiada na wszystkie moje pytania
Myślę, że nasze mamy przeżyły bez, więc i ja nie będę sobie robić dodatkowych wydatków, bo ciąża pochłania mi straszne pieniądzedziewczyny mam pytanie co sądzicie o detektorach tętna u plodu warto to kupić?No nie zaprzeczam, że fajny bajer, miło by było słuchać jego serca...ale znając siebie ja bym się niepotrzebnie tylko stresowała..
Każda z nas jest inna, więc generalnie na prawdę fajne urządzonko:-)
A ja wczoraj miałam straszne bóle podbrzusza, chyba przez rajtuzy, które ścisnęły mi podbrzusze, dziś już jest dobrze...
Co do wsłuchiwania się w swoje ciało, robię to co wieczór, nie nakręcam się tylko to po prostu lubię, głaszczę się po brzuchu i słucham...![]()