o ranyto moja jakaś nienajedzona jest ,bo zjada po 140/150ml juz
![]()
ona sie tak przed kapiela i po kapiel buntuje
a w cigu dnia jada co 1,5 / 2h
po 100/ 120/ 140
a niech robi jak chce
aby rosł ładnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o ranyto moja jakaś nienajedzona jest ,bo zjada po 140/150ml juz
![]()
podobno dzieci na butli potrafia tak przesypiac cała nocmi pare kolezanek mowiło,ze jak bede miala dosyc to zebym na noc zaczela butle dawac ,ale ja bym sie nie odwazyla czytajac jakie problemy z brzuszkami/kolkami/kupami maja dziwczyny ze swoimi szkrabami
![]()
dokładnieona sie tak przed kapiela i po kapiel buntuje
a w cigu dnia jada co 1,5 / 2h
po 100/ 120/ 140
a niech robi jak chce
aby rosł ładnie![]()
Ja muszę kupić bo przy przepuklinie nie wolno mi dzwigac, więc wózek odpada, a trzeba jakoś za jakiś czas jechać do pediatryodpada też gondola
a jakie polecacie chusty ?
Ja kupowałam w sklepie, zapłacilam 200 zł. I mam bebelulu typ luluJak narazie się sprawdza bo nie trzeba jej wiazać i szybko wkłada sie i wykłada dziecko
ale na tym etapie to raczej pomyślałabym juz o chuście wiązanej;-) bo bebelulu długo nie posłuzy, cos w tym stylu:
CHUSTA NATI NAJLEPSZY PRODUKT 2008, ROZMIAR L (885261760) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A rozmiar tzn długość dobierasz głownie do swojego rozmiaru![]()
dzieki marta :-)
sprawdzic za bardzo nie mam jak
nie znam nikogo kto taka chuste posiada
tylko gdzie ja sie wiazac naucze
mam nadzieje ze tam jakas instrukcja bedzie
dam znac jak zakupie![]()
No niby prawda ale ja bym tam nie przestawiala na butle tylko po to zeby miec jedna pobudke w nocy mniej. Moj starszy byl 6 miesiecy na cycu i tez adnie spal. Jak Marta napisala wszystko zalezy od dziecka. Sa i takie co na butli sa i maja koli i tez nie moga spac. Po co ulepszc cos co jest dobrepodobno dzieci na butli potrafia tak przesypiac cała nocmi pare kolezanek mowiło,ze jak bede miala dosyc to zebym na noc zaczela butle dawac ,ale ja bym sie nie odwazyla czytajac jakie problemy z brzuszkami/kolkami/kupami maja dziwczyny ze swoimi szkrabami
![]()
ja tez nie cierpie gotowac. Na szczescie moj M uwielbia. Chrzciny i tak zrobimy dopiero w czerwcu wiec jeszcze mamy czas zeby zastanowic sie nad organizacja.ja tez podziwiamw zyciu bym nie zrobiła w domu
poza tym nie znosze gotowac
![]()
Zapytasz Marte! )dzieki marta :-)
sprawdzic za bardzo nie mam jak
nie znam nikogo kto taka chuste posiada
tylko gdzie ja sie wiazac naucze
mam nadzieje ze tam jakas instrukcja bedzie
dam znac jak zakupie![]()
Młody wstał o 15:00 i nie śpi do terazwychodzi na to, że spał dzisiaj tylko 4 godziny! na cały dzień od 1:00 w nocy!
nie wiem, nie wiem ....chyba zadzwonię do Naszego pediatry ...bo to chyba nie jest normalne, można zrobić sobie czuja ale on w większości dnia nie śpi!
?
Mam pytanie do Was..
przemywalismy dzisiaj pepuszek i na patyczku została krew ..
moze tak być?
do tego na pampersie przy przewijaniu zauwazylam takie czarne plamki.. tak jakby kikut sie kruszyl albo cos..![]()
Witajcie u nas nocka OK mały jest w nocy prawie aniołem za to w dzień śpi jak zając, po 15-30min. A jak się budzi to od razu wyje jak stado wilków nie potrafi poleżeć w kołysce popatrzeć tylko od razu krzyk. Na rękach też krzyk, nie wiem czemu jest taki niespokojny i tyle płacze?Lekarka powiedziała że dzieci z alergią pokarmową tak mają i że z tego wyrośnie.
Wejdź na chustoforum, jesteś z Łodzi, sprawdz czy sa inne mamy z Łodzi, może są w Twoim mieście jakieś warsztaty, tam uczą prawidłowego wiązania chust
Chustoforum