reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Jejkuu nas ogromny postęp (oby zdarzał się częściej) mała przespała 5 godzin w nocy) hurra...
efekt tego taki że jestem mega wyspana. Bo wstawałam tylko o 2 i o 5 i o 8 już wstałyśmy razem)
Ja wstaję tylko ok3-4 w nocy no i później o 8:00 ale to już wstajemy, no i jeszcze mi źle że mała całej nocy nei chce przespać..

D
dziunka24.
Gość
Jejku
Ja wstaję tylko ok3-4 w nocy no i później o 8:00 ale to już wstajemy, no i jeszcze mi źle że mała całej nocy nei chce przespać..:-)
To podobnie jak u nas, z tymze o 8 przewijam, karmie i mala spi do 11.
ja do niedawna (tzn od 2 tygodni) cieszyłam się jak wstawałam tylko co 2 godz. bo wtedy jestem wyspana a wcześniej zdarzało się że wstawałam nawet co 40 minut lub 1,5 gozinyJejku
Ja wstaję tylko ok3-4 w nocy no i później o 8:00 ale to już wstajemy, no i jeszcze mi źle że mała całej nocy nei chce przespać..:-)
ja do niedawna (tzn od 2 tygodni) cieszyłam się jak wstawałam tylko co 2 godz. bo wtedy jestem wyspana a wcześniej zdarzało się że wstawałam nawet co 40 minut lub 1,5 goziny
ja nadal wstaje co 2-3 godziny w nocy, a najlepsze ze ignas jest karmiony tylko butelka

ja jestem ciekawa jak będzie dzisiaj
)
kiragold a przez dzień co ile karmisz??
Ty masz lepiej bo zawsze wiesz ile zjadł i kiedy spodziewać się karmienia a u mnie nie przewidze. Mała je tylko 100 ml z tego co zauważyłam jak daje jej z butelki moje mleczko. bo jak ostatnio odciągnęłam jej 130 żeby sprawdzić czy zje. To stówe zjadła od razu a te reszte to tak nie specjalnie jej się chciało ale na raty dała rade.
Ty masz lepiej bo zawsze wiesz ile zjadł i kiedy spodziewać się karmienia a u mnie nie przewidze. Mała je tylko 100 ml z tego co zauważyłam jak daje jej z butelki moje mleczko. bo jak ostatnio odciągnęłam jej 130 żeby sprawdzić czy zje. To stówe zjadła od razu a te reszte to tak nie specjalnie jej się chciało ale na raty dała rade.
ja jestem ciekawa jak będzie dzisiaj)
w ciagu dnia nawet czesciej, ale on je na raty

Kingula82
Fanka BB :)
Ojj, a ja przegapilam i nie obejrzalm filmiku Burej
. Moze jeszcze raz moglabys go udostepnic?

ja w dzień też karmie co 1,5 godziny a czasami co 2 godziny i też nie da się oszukać herbatką. W dzień mi to nie przeszkadza ale w nocy to uciążliwe.w ciagu dnia nawet czesciej, ale on je na ratynp 60ml a za godzine, poltorej nastepne 60ml
przewaznie je co poltorej godziny niestety:-(w ciagu dnia, probuje go czasem oszukac herbatka albo woda, ale cos ty, zapomnij, placze niesamowicie poki nie dostanie mleka
![]()
A czemu tak je na raty?? nie możesz mu wcisnąć chociaż 100?? nie chce i pluje smokiem czy usypia??
reklama
ja w dzień też karmie co 1,5 godziny a czasami co 2 godziny i też nie da się oszukać herbatką. W dzień mi to nie przeszkadza ale w nocy to uciążliwe.
A czemu tak je na raty?? nie możesz mu wcisnąć chociaż 100?? nie chce i pluje smokiem czy usypia??
usypia:-( drzemie z pol godz i budzi sie i znowu przypomni sobie ze jest glodny