reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

u nas ogromny postęp (oby zdarzał się częściej) mała przespała 5 godzin w nocy :)) hurra...
efekt tego taki że jestem mega wyspana. Bo wstawałam tylko o 2 i o 5 i o 8 już wstałyśmy razem :))

reklama
u nas ogromny postęp (oby zdarzał się częściej) mała przespała 5 godzin w nocy :)) hurra...
efekt tego taki że jestem mega wyspana. Bo wstawałam tylko o 2 i o 5 i o 8 już wstałyśmy razem :))
Jejku
Ja wstaję tylko ok3-4 w nocy no i później o 8:00 ale to już wstajemy, no i jeszcze mi źle że mała całej nocy nei chce przespać.. :-p:-)

Jejku
Ja wstaję tylko ok3-4 w nocy no i później o 8:00 ale to już wstajemy, no i jeszcze mi źle że mała całej nocy nei chce przespać.. :-p:-)
ja do niedawna (tzn od 2 tygodni) cieszyłam się jak wstawałam tylko co 2 godz. bo wtedy jestem wyspana a wcześniej zdarzało się że wstawałam nawet co 40 minut lub 1,5 goziny

ja jestem ciekawa jak będzie dzisiaj :))
kiragold a przez dzień co ile karmisz??
Ty masz lepiej bo zawsze wiesz ile zjadł i kiedy spodziewać się karmienia a u mnie nie przewidze. Mała je tylko 100 ml z tego co zauważyłam jak daje jej z butelki moje mleczko. bo jak ostatnio odciągnęłam jej 130 żeby sprawdzić czy zje. To stówe zjadła od razu a te reszte to tak nie specjalnie jej się chciało ale na raty dała rade.

ja jestem ciekawa jak będzie dzisiaj :))
kiragold a przez dzień co ile karmisz??
Ty masz lepiej bo zawsze wiesz ile zjadł i kiedy spodziewać się karmienia a u mnie nie przewidze. Mała je tylko 100 ml z tego co zauważyłam jak daje jej z butelki moje mleczko. bo jak ostatnio odciągnęłam jej 130 żeby sprawdzić czy zje. To stówe zjadła od razu a te reszte to tak nie specjalnie jej się chciało ale na raty dała rade.

w ciagu dnia nawet czesciej, ale on je na raty:baffled: np 60ml a za godzine, poltorej nastepne 60ml:baffled: przewaznie je co poltorej godziny niestety:-(w ciagu dnia, probuje go czasem oszukac herbatka albo woda, ale cos ty, zapomnij, placze niesamowicie poki nie dostanie mleka:baffled:

w ciagu dnia nawet czesciej, ale on je na raty:baffled: np 60ml a za godzine, poltorej nastepne 60ml:baffled: przewaznie je co poltorej godziny niestety:-(w ciagu dnia, probuje go czasem oszukac herbatka albo woda, ale cos ty, zapomnij, placze niesamowicie poki nie dostanie mleka:baffled:
ja w dzień też karmie co 1,5 godziny a czasami co 2 godziny i też nie da się oszukać herbatką. W dzień mi to nie przeszkadza ale w nocy to uciążliwe.
A czemu tak je na raty?? nie możesz mu wcisnąć chociaż 100?? nie chce i pluje smokiem czy usypia??

reklama
ja w dzień też karmie co 1,5 godziny a czasami co 2 godziny i też nie da się oszukać herbatką. W dzień mi to nie przeszkadza ale w nocy to uciążliwe.
A czemu tak je na raty?? nie możesz mu wcisnąć chociaż 100?? nie chce i pluje smokiem czy usypia??

usypia:-( drzemie z pol godz i budzi sie i znowu przypomni sobie ze jest glodny:baffled: nie wiem jakos tak ma od urodzenia, niunians ale nasze dzieci roznia sie tym ze ty karmisz piersia a ja butelka wiec powinno byc inaczej ;-) owszem czasem zje cale 120 ml ale szczerze to nie widze roznicy w przerwie miedzy jedzeniem jak zjada te 120ml i np 60ml:nerd: dlatego malo rozumiem tego mojego syna:-D i robi sie z niego serdelek:blink:

Do góry