reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kasica, a w czym jest lepszy od zwykłego mopa?
No wiesz chodzi mi o wyższość nad :tak:
Opisz ... móże i ja bym się na coś takiego zdecydowała :confused:

Bez wyżynania, bez wiaderka, bez wcierania do sucha lub oczekiwania aż podłoga wyschnie, nalewasz wodę do specjalnego pojemnika nakładasz nakładkę na część myjącą podłoge podłączasz do prądu i myjesz, my mamy też nakładkę do prania dywanów i ekstra się sprawuje
A co jest największym plusem to Zbyszek potrafi go obsługiwać i nie raz sam bierze się do mycia podłogi, a dywan to już tylko on :-)

A teraz dobranoc ;-)bo naprawdę padam na ryjek
Pa patki miłych pogaduszek

Dobry wieczór Majóweczki :-)

Melduję się na spotkaniu klubu AA :-)
Dzieci mi dopiero zasnęły bo wyspały się w samochodzie.
Nie wiem co na tapecie bo Was nie nadrobiłam... Wybaczycie? :-)

reklama
Bez wyżynania, bez wiaderka, bez wcierania do sucha lub oczekiwania aż podłoga wyschnie, nalewasz wodę do specjalnego pojemnika nakładasz nakładkę na część myjącą podłoge podłączasz do prądu i myjesz, my mamy też nakładkę do prania dywanów i ekstra się sprawuje

No tak, z tym że mnie zastanawia żywotność tych nakładek. Bo już się dałam kiedyś wkręcić w te takie odkurzajki z wymiennymi nakładkami. Brudne się to robiło po 2 użyciach i trzeba było wciąż wymieniać

Do góry