M
Marzena80
Gość
A Mmatysia nam uciekła
Ten jej mąż na nią zły wpływ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to se zlot zrobimy
Kasica, a w czym jest lepszy od zwykłego mopa?
No wiesz chodzi mi o wyższość nad
Opisz ... móże i ja bym się na coś takiego zdecydowała![]()
to która jeszcze kupuje mopa spotkanie u Marzeny ???Kasia to kup go z odbiorem własnym w Katowicachto se zlot zrobimy
![]()
no właśnie podbijam pytanie? już miliony razy to włkowałyśmy i nigdy nic nie wyszło:-to która jeszcze kupuje mopa spotkanie u Marzeny ???
witamy, witamy! pijesz??? na tapecie mop parowy.. nie nadrabiaj, bo nie na dobre wychodzi...Dzieci mi dopiero zasnęły bo wyspały się w samochodzie.
Nie wiem co na tapecie bo Was nie nadrobiłam... Wybaczycie? :-)
Bez wyżynania, bez wiaderka, bez wcierania do sucha lub oczekiwania aż podłoga wyschnie, nalewasz wodę do specjalnego pojemnika nakładasz nakładkę na część myjącą podłoge podłączasz do prądu i myjesz, my mamy też nakładkę do prania dywanów i ekstra się sprawuje