reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

a ja dziś byłam w pracy... i muszę przyznać, że cieszę się... taka odskocznia jest fajna...
Ja też lubię swoją odskocznię chociaż jutro spodziewam się audytu i może być mało przyjemnie. Dziś siedziałam z wesołą dwójeczką w domu, mróz -20 więc na spacer nie poszłam, po 14 miałam ich już dość.... Wiem, okropna jestem :sorry2:

Aga ale Ci się T trafiła!! No no no :-)

reklama
wiec...skorzystam z tego wypadu, co by babcia mogla sobie pobyć i lepiej poznać wlasną wnusie
to fakt... ja też mam trochę żalu, że T tak za Antosią jest głupa... pamiętam jak mi kiedyś nawet powiedziała, że "babcia woli czarne dzieci"... to chodziło oczywiście o kolor włosów... Antosia ma czarne, a Nataszy bardzo wyjaśniały... i przykro mi było wtedy... i ciągle tylko słyszę, że Antosia to, Antosia tamto... i dlatego jak Wam czasmi coś opowiadam to taka trochę wredna jestem... ale ja im nigdy nie dałam tego odczuć...a oni nam dali odczuć zazdrość... i też staram się, żeby Nataszka miała więcej kontaktu z babcią...

Ja też lubię swoją odskocznię chociaż jutro spodziewam się audytu i może być mało przyjemnie. Dziś siedziałam z wesołą dwójeczką w domu, mróz -20 więc na spacer nie poszłam, po 14 miałam ich już dość.... Wiem, okropna jestem :sorry2:
no to powodzenia życzę... ja tylko dziennik do ponadrabiania sobie przyniosłam...

ja w weekend cały czas sama z Nataszką siedziałam... i już do głowy dostawałam! więc nie pisz, że okropna jesteś. bo jeśli Ty jesteś to ja też!

reklama
Aguś a propos imienia Twojej córeczki, znam jedną Jagodę - bosz! Jaka to jest kobieta! Piękna, inteligentna, oczytana, przebojowa, a przede wszystkim świadoma swojej wyjątkowości, zawsze przedstawiała się najgłośniej :-)

Do góry