reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Kubiaczka sama na pewno nie zostaniesz :-) Nie zapominaj o mnie;-)
Trzymam kciuki za te wszystkie, które się rozkręcają, bądź już się rozkręciły ;-)

reklama
Witam wtorkowo:) Widze, że Basibrzuszka ruszyło pomału...i dobrze bo na każdego jest czas. Moja mala dalej uparta zero!!!! jakichkolwiek oznak, moze sie zaplakac:( Ale tez mozna to olac i zająć się czymś w stylu gotowania i nauki:wściekła/y:bo sesja a licho to wygląda. Potem więcej napisze jak sie ogarne, buziole zozole:)

Dziewczyny powodzenia te co się rozkręcajaą !!!
oby to nie były fałszywe alarmy i żebyście już miały Maleństwa w rękach !
ja własnie zabrałams ie za prasowanie śpioszków itd i mi żelazko się zepsuło hehehe co za złośliwość - lece szybko na allegro coś zamówić - kompletnie nie wiem jakie ale byle by prasowało :-D

Oj... dziś pewnie kilka maleństw do nas dołączy... super wiadomości... kobietki - rodzić, rodzić!
A nasz Tymuś ma dziś imieniny :tak: i 26 to był termin wg mojego gina - wg suwaczków miałam 22-24 różnie. Idealnie więc na imieninki przypadlo - dziś imieniny św Tymoteusza więc wybieramy ten dzień. Niech czuwa nad Tymkiem ;-)
Piękny słoneczny dziś ale jak się słyszy zapowiedzi pogody to nie wygląda to najlepiej na najbliższe tygodnie.
SercaDwa - mnie nikt o zakazie podnoszenia głowy nie mówił. Dowiedz sie jakie będziesz mieć znieczulenie - ja miałam podpajeczynkowe i na 100% nie ma w nim przeciwskazań do podnoeszenia głowy. Przypomne, że Tymek urodził się o 8,45 a przed 17.00 już wstawałam pod prysznic. Jeśli znieczulenie podane jest dobrze to chyba to bujda z tą bolącą głową i zakazami.
Dasz radę sie opiekowac dzidzią. Najpierw pomogą położne - ja nie czułam nóg jak przystawiałam małego a potem już są znieczulające leki i nic nie boli a poza tym euforia rozpiera i człowiekowi wszystko się chce :tak:
Milego dnia kobietki :-)

Sylwkasz widze, ze u Ciebie podobnie jak u mnie serduszkowanie bezefektowe, a skurczybyki jak sie nie pokazały tak nadal ich nie ma. Chyba na mecie styczniówek nie zostane sama:p :D

Kaja zyczonka dla małego:*

ostatnie styczniówki? hehe niektóre nie rozkręcają :p prędzej nakręcają :-D

Dużo zdrówka i szczescia dla Tymka!!!

Dziękuję za odp Kaja .Ja bede miała ZZO ciekawe czy są jakies różnice.Kolezanka miała straszne migreny po porodzie,byc moze po tym znieczuleniu:-(
Wierzę ,że jestem silna i ,że tak samo dobrze zniosę wszystko jak Ty:tak:

Dziewczyny powodzenia :-D Trzymam kciukasy mocno, abyście z maleństwami już wróciły ;-).

No chyba zostanę tu sama. U mnie nic. Zero skurczy i innych objawów...

Niema takiej opcji :no::no: u mnie tez nic sie niedzieje. My grzecznie zamkniemy styczniówki :tak:;-):tak:;-)

Cały weekend bez neta szok :szok: lece dalej nadrabiac jeszcze 5 stron a potem poodpisuje dalej :)

Witam kobietki południowo. Widzę, że te, z którymi pisałam wczoraj pojechały sobie rodzić :happy2:. No dzięki:wściekła/y: A ja siedzę jak ten osiołek i się denerwuję :wściekła/y: Rodzinka wydzwania, nawet szef mojego M dzwonił i pytał jak sytuacja :szok:. A ja odpowiadam pokornie "nic się nie dzieje, pozamykane wszystko, jak coś się zacznie dziać to damy znać":baffled: Z jednej strony już chcę rodzić ale z drugiej strony puki awaria w domu nie będzie usunięta, nie będę spokojna. (Urwał się zawór od grzejnika i na naszej stronie tylko w pokoju mamy ogrzewanie a stopni jest ok 10 nawet jak się pali cały dzień w piecu) M nie może spuścić wody z pieca bo w wężu woda zamarznięta ale jak odpuści to i tak ryzykujemy bo mróz -18 więc jak dopuści wody na nowo to może rozwalić naczynie zbiorcze:nerd: Naszym znajomym porozwalało piece a dla nas to by była po prostu masakra:szok:. Teraz śpimy w ubraniach bo ja nie chcę spać u teściowej bo u niej całą noc gra telewizor a do tego ona chrapie:happy2: i do tego koty:wściekła/y: Wolę przemęczyć się jeszcze dzień i w zimnie spać niż nie spać w cieple. No a poza tym słoneczko pięknie świeci u mnie, tylko że mróz trzyma ale da się przeżyć:tak:

reklama
Dziewczynki cały czas nie potrafię się obrobić, do tego dzisiaj dołączyły baby blues:-(
Martwię sie strasznie bo mój mały mało sika, napiszcie jak wasze maluszki po porodzie z załatwianiem. On ma teraz 3doby, ostatnio mi sikał o 1 w nocy:zawstydzona/y: Może przesadzam sama już nie wiem
Druga rzecz która mnie niepokoi to pępek, strasznie śmierdzi:no: Ten kikutek już zeschnął i prawie odleciał ale od brzuszka cały czas żywe zielone. Mogę to posmarować spirytusem:confused:

Do góry